Minculescu are brăţară roşie contra blestemelor

A scăpat cu viaţă după transplantul de ficat din 2009 şi de atunci are foarte mare grijă la alimentaţie, mod de viaţă şi merge la control periodic la o clinică din Germania. Şi asta nu e tot!

Cristi Minculescu pare să fie superstiţios! Liderul trupei „Iris" poartă o brăţară de culoare roşie care să-l ferească de blesteme. El nu renunţă la „bijuterie" nici măcar atunci când este pe scenă.

Cristi Minculescu (53 de ani) a trecut printr-o cumpănă foarte mare, în martie 2009, când a fost supus unei operaţii de transplant hepatic, într-o clinică din Germania.

Solistul trupei "Iris" a fost diagnosticat cu o boală ereditară, polichistică hepato-renală, moştenită de la tatăl său.

La operaţie, soţia lui, Rodica (foto stânga), a fost cea care i-a donat o porţiune din lobul drept al ficatului pe care medicii i-au transplantat-o lui Cristi.

Ei bine, de atunci cântăreţul merge periodic la control, în Germania, iar de modul de viaţă sănătos se ocupă soţia lui. Cristi nu mai consumă alcool, mănâncă dietetic şi s-a lăsat şi de fumat.

Mai mult, se pare, Minculescu este şi puţin superstiţios. De ceva vreme, solistul poartă la mâna dreaptă un şnur de culoare roşie care să-l ferească de blesteme sau deochi.

Invitat să susţină un concert, la 3 august, în Club Katharsis din Vatra Dornei (judeţul Suceava), Cristi n-a renunţat la "brăţara-minune" nici când a urcat pe scenă.

Se pare că Minculescu chiar se simte protejat, de vreme ce nu renunţă la brăţară nici în timpul concertelor.


ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1