«Aş milita pentru schimbarea numelui României în Dacia» O actriţă are planuri mari dacă ar ajunge europarlamentar

CLIIMA20101012_0055_1.jpg

Tora Vasilescu

Se apropie alegerile europarlamentare, iar politicienii au deja pregătite strategiile pe care le vor pune în practică dacă sunt aleşi drept reprezentanţi ai României pe 25 mai. Dar nu sunt singurii cu idei pentru schimbări: şi vedetele ştiu ce ar vrea să facă pentru ţara noatră în cazul în care ar fi membri ai Parlamentului European.

Deşi nu a fost niciodată tentată să candideze, Tora Vasilescu are câteva idei: ar aloca fonduri mai mari pentru educaţie şi sănătate şi ar face o schimbare majoră când vine vorba de numele ţării.

"Educaţia are neapărată nevoie de susţinere, salariile toată lumea ştie cât de mici sunt... dar, în afară de asta, eu aş milita pentru schimbarea numelui României în Dacia, altfel nu vom scăpa niciodată de acel ROM. Noi, actorii, lăcrimam de emoţie pe vremuri recitând poezii despre strămoşi, avem nevoie să fim demni...", a declarat Tora Vasilescu pentru ziarulring.ro.

Mihai Trăistariu, pe de altă parte, fiind un susţinător al drepturilor animalelor, ar rezolva situaţie câinilor maidanezi: "Dacă aş ajunge la Bruxelles, aş face totul pentru a desfiinţa Legea eutanasierii!".

Gianina Corondan însă a refuzat să spună ce ar face pentru România, deşi spune că nu duce lipsă de idei pentru proiecte.

"Oamenii politici au bani, dar nu prea au idei. Eu am idei, dar nu vreau să fac consultanţă gratis pentru politicieni", spune Gianina Corondan, adăugând că în ceea ce o priveşte se consideră un cetăţean care face atât cât îi stă în putinţă pentru a susţine societatea în care trăieşte.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1