Milionarul timişorean Romeo Dunca divorţează

Citeste tot despre: 

Dupa Georgica Cornu, iata ca si Romeo Dunca, unul dintre cei mai bogati timisoreni, va trece prin experienta divortului de sotia sa. Milionarul care detine una dintre cele mai mari firme de transport din Romania, vrea sa se desparta de Daniela Elena, femeia care i-a daruit 4 copii.  3 dintre ei sunt inca minori.

Romeo Dunca a depus cererea pentru desfacerea casatoriei la Judecatoria Timisoara in urma cu cateva zile, iar primul termen al procesului de divort a fost deja fixat pentru 21 februarie.

Este vorba de un divort cu acordul partilor, sustin surse din apropierea familiei. De altfel, in fapt, cei doi soti sunt deja despartiti, iar copiii locuiesc acum cu tatal lor.

Averea lui Romeo Dunca era evaluata in 2010, de revista Forbes la aproximativ 15-17 milioane de euro, bani stransi din transporturi si imobiliare, business-uri care insa in ultimii ani nu au mers prea grozav. 

Este de notorietate si deschiderea in 2009 a procedurii insolventei pentru una din firmele sale.

Familia mea este o victima a muntelui. Sotia mea nu a inteles efortul meu pentru a duce la bun sfarsit proiectul de pe muntele Tarcu si, intrucat am nevoie de liniste cand ajung acasa, sa nu mai dau explicatii, pentru ca dau explicatii destule in alte parti, am decis sa intentez divort.

Sotia mea a fost o victima a presei, deoarece erau discutii pe seama sumelor de bani pe care le-as avea si presa le invoca, milioane de euro. Eu consider ca familia mea traieste mai mult decat decent, dar trebuie sa inteleaga ca nu pot renunta la proiectul de pe munte.

E dureros sa punem punct dupa 20 de ani, inca tin la sotia mea, dar trebuie sa merg inainte
“, a declarat Romeo Dunca, chiar de pe muntele Tarcu unde se afla astazi.

Omul de afaceri Romeo Dunca este implicat intr-un proiect amplu pe muntele Tarcu unde amenajeaza o zona turistica si partii de ski.

Este vorba de o investitie de cateva zeci de milioane de euro. Vreme de cativa ani Romeo Dunca  s-a luptat sa obtina concesiunea catorva sute de hectare de teren in zona comunei Zavoi din Caras Severin. Isi doreste cu ardoare sa concureze cu statiunile de ski din Austria, conform opiniatimisoarei.ro.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1