Mihai Petre: «Sunt cât se poate de sincer şi spun exact ceea ce gândesc»

Mihai Petre, cel mai de temut jurat al concursului "Românii au talent", nu fost dintotdeauna pasionat de dans.

În copilărie, la vârsta de 12 ani, Mihai a fost dus de către părinţii lui la o şcoală de dans, dar elevul de atunci nu era deloc încântat de cursurile pe care le urma să le facă.

„Am început destul de târziu, pe la 12 ani, iar pasiunea a venit în timp pentru că la început nu îmi plăcea. Am fost dus de ai mei în sala de dans ca să am o ocupaţie constructivă, să nu stau prin faţa blocului, iar cu timpul dansul s-a transformat într-o mare pasiune”, a declarat Mihai Petre pentru ziarul Ring.

Cunoscut pentru sarcasmul şi pentru duritatea lui în ceea ce priveşte concursurile la care face parte din juriu, Mihai mărturiseşte că atitudinea lui nu denotă altceva decât sinceritate. Din acest motiv motiv, spune el, i se întâmplă să fie înţeles greşit.

„Sunt şi eu om, nu jurizez tot timpul lucrurile care mi se întâmplă. Mihai din juriu nu are legătură cu Mihai de acasă. Asta nu înseamnă că la «Românii au talent» nu sunt eu. După câte aţi văzut, sunt cât se poate de sincer şi spun exact ceea ce gândesc! Îmi plac lucrurile bine făcute şi seriozitatea. De aici şi această exigenţă de care toată lumea mă întreabă”, explică Mihai.

Totodată, coregraful recunoaşte faptul că are mai mulţi favoriţi în rândul concurenţilor, dar este mai bine să nu dezvăluie cine sunt aceştia, până la finalul concursului. "Urmărind emisiunea, telespectatorii îşi vor da cu siguranţă seama cine sunt cei care m-au cucerit definitiv!”, a mai spus Mihai Petre.