Mihai Bendeac vrea să şocheze cu un proiect TV: «E un pariu care înseamnă fie sinucidere, fie ...»

CLIIMA20120427_0020_1.jpg

Mihai Bendeac (Sursa Foto: Facebook)

După succesul pe care l-a avut cu emisiunea " În Puii Mei, de la Antena 1, Mihai Bendeac pregăteşte un alt show de mare angajament.

Actorul promite că următorul său proiect va fi cu adevărat spectaculos şi va reuşi să şocheze în mod pozitiv lumea. Mihai Bendeac a prezentat emisiunea de divertisment "În Puii Mei" timp de câţiva ani, iar noul priect se pare că va fi tot la TV.

"În momentul in care voi anunta noul meu proiect tv, multi vor avea un soc. Pozitiv, insa. In orice caz, va fi cel mai mare pariu pe care l-am pus vreodata. Un pariu care inseamna fie sinucidere, fie glorie. Nu exista cale de mijloc. In viata, reusesc cu adevarat cei care indraznesc. Multi spun ca ce vreau sa fac tine de inconstienta varstei. Eu spun ca va fi o revelatie.

Cred in ceea ce spun, in ceea ce fac, in mine. Si nimic nu ma poate da inapoi acum. Mai am de trecut un test. Convingerea celor din conducerea televiziunii. Si, da, sunt decis ca in cazul in care nu accepta, sa ma retrag din tv, indiferent de pret.

Am convingerea ca o noua generatie de public se formeaza. Si reperele lor imi sunt cunoscute, fiindca traiesc printre ei. In cluburi, la mare, pe strada, la film, in parc. Ii cunosc. Sunt generatia mea. Pe ei mizez. O zi fabuloasa va doresc!!!", a scris Mihai Bendeac pe pagina lui de Facebook. 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1