Mihai Bendeac o vrea pe Iulia Albu! uite ce spune despre întâlnirea cu ea

Citeste tot despre: 

Mihai Bendeac îşi exprimă părerea despre Iulia Albu de ceva vreme prin intermediul paginii personale de Facebook unde susţine că o admiră pe creatoarea de modă din mai multe motive.

Recent, el a publicat o serie de reguli de respectat în cazul unei întâlniri cu Iulia Albu care au stârnit amuzamentul admiratorilor săi virtuali.

«10 LUCRURI PE CARE SA NU LE FACI LA UN DATE CU IULIA ALBU

1. Nu intrebi la telefon "Tu cu ce te îmbraci? Ca sa știu cum vin si eu..." Crede-mă! Nu vrei asta!

2. Dacă întreabă ea "Cu ce te imbraci?", ai grija ca e o capcana!!! NU te lăsa!!

3. La întâlnirea propriu-zisa NU ai voie sa mergi îmbrăcat!!! Orice ai alege, vei fi prost îmbrăcat pe lângă ea! Te duci in p..a goală, frate! Fără rusine! Tineti minte vorba mea: Decât ceva prost mai bine nimic bun!

4. La restaurant, orice-ai face, NU comanzi pasare! (Mă refer la mâncare, obsedatilor!...)

5. NU încerca sa o inviti la tine acasă cu replica: "Hai pe la mine... Am auzit ca gaina batrana..." NU va considera amuzant! Desi e...

6. Dacă mergeți la film, NU iei bilete decât in ultimul rând si NU in dreptul proiectorului! N-ai de unde sa știi ce coif/coroana/curcubeu va purta la întâlnire.

7. Cu orice animal ar apărea la întâlnire, NU exclama, NU face ochii mari! Comporta-te normal. Gen: "Hmm... Ce veverita stufoasa! E de rasa?"..

8. Oricât te-ar provoca, oricât te-ar intarata, oricât ți-ar bate apropouri, tu NU o cunoști si nu ai auzit de Dana Budeanu!!! ( ;P )

9. Dacă ajungeti acasă la ea împreuna, NU te apuci sa ceri "o pereche de papuci". Doar nu vrei sa flirtezi cu ea incaltat cu barbate-sau!!!

10. Dacă ajungeti acasă la tine, NU aprinzi nicio lumina! Ramaneti in bezna amândoi. Fa sa para ceva romantic. De ce tot circul asta? Pai Uita-te in jur ce mobila ai, prietene...

NOAPTE BUNA!

PS - Gata. Asta a fost ultima postare cu Iulia Albu! O sa creada sarmana fata ca am facut o obsesie. Dar mi s-a părut funny ideea. Sper sa nu se supere.

PPS - Nu voiam sa va comunic nimic la PPS-ul asta. Doar făceam pe interesantul...», a scris el pe Facebook.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1