Mihaela Rădulescu, petrecere surpriză de ziua ei!

Citeste tot despre: 

Mihaela Rădulescu îşi serbează ziua de naştere pe 3 august. Însă vedeta a primit multe felicitări în avans şi o petrecere surpriză.

Mihaela Rădulescu împlineşte sâmbătă 44 de ani. Vedeta a fost sărbătorită de prieteni încă de joi seară, când un grup de prieteni i-au făcut o surpriză de proporţii.

"Aşa arăt io fericită, cu lacrimile până-n cizme şi cu niste emoţii pe care n-am cum să le pun naibii într-o ordine. Asta e petrecerea supriză, pe care am visat-o toată viaţa...... Grup MRS, vă iubesc, la bucata, nu la grămadă...., da' aşa o gramadă de oameni frumoşi n-am mai văzut de la un vis, în care se făcea că eram pe o planetă unde toată lumea trăia îmbrăţişată. Planeta mea cu oameni ca mine..... Când naiba aţi construit-o ???? Ce-am făcut să merit atâta iubire ?", a scris Mihaela pe Facebook.

Azi, vedeta a petrecut în compania filui ei, Ayan.

Zoom
Mihaela Radulescu

Tot pe 3 august  îşi serbează ziua de naştere şi interpreta de folclor, Lia Lungu. Interpreta de muzică românească este stabilită peste Ocean din anii 90, fiind singura interpretă de muzică populară care a reuşit să cânte pe mari scene din SUA. Artista din România a mai cântat la spectacolul organizat în Central Park sub egida ONU, aducând în atenţie americanilor cultura şi tradiţia neamului nostrum cu un recital de folclor inedit. Tot aici a cântat în urmă cu trei ani o altă româncă care duce faima României în lume, soprana Angela Gheorghiu, alături de Roberto Alagna. Lia Lungu va sosi în ţară pentru câteva evenimente culturale care au loc pe Litoralul românesc, cât şi la Chişinău.

Zoom
Lia Lungu