Mihaela Borcea a slăbit 20 kg ca să-şi recucerească soţul

Citeste tot despre: 

Mihaela Borcea s-a chinuit în zadar să-şi salveze căsnicia. Pentru a-i fi pe plac soţului, aceasta a slăbit 20 de kilograme, a trecut prin chinurile unor operaţii estetice şi chiar i-a iertat lui Borcea multe escapade. Acum, cei 22 de ani de mariaj au ajuns la final, Mihaela fiind părăsită pentru o fată mult mai tânără.

Citeşte şi:

Vezi cum arată apartamentul din Miami în care stă Borcea cu fotomodelul Alina - FOTO

Corneliu Vadim Tudur: «Averea lui Cristi Borcea este suspectă»

Borcea a plecat la Miami, la amanta lui: „Nu am cerut-o încă de soţie pe Alina"

Soţii Borcea s-au încăpăţânat întotdeauna să infirme zvonurile că ar divorţa.

Deşi ambii conştientizau că au probleme în căsnicie, iar Mihaela (41 de ani) nu era străină de escapadele amoroase ale soţului, cei doi au încercat, în repetate rânduri, probabil de dragul copiilor, să dea o nouă şansă mariajului.

Cum boss-ului de la Dinamo (41 de ani) îi plăceau fetele mai mult decât era cazul, Mihaela a închis ochii şi, în plus, a încercat să ţină pasul, din punct de vedere fizic, cu „rivalele" ei.

Astfel, în anul 2003, după naşterea gemenilor, femeia de afaceri cântărea nu mai puţin de 80 de kilograme şi a început un regim drastic pentru a slăbi.

După o dietă discociată, tratamente împotriva celulitei şi a vergeturilor, sport şi multe alte terapii pentru topirea grăsimilor, Mihaela a ajuns la o greutate ideală, de 60 de kilograme.

Soţia lui Borcea a trecut şi pe la medicul estetician şi a bifat câteva intervenţii, printre care o ridicare a sânilor şi câteva injecţii cu toxină botulinică, pentru atenuarea ridurilor.

Toate aceste sacrificii, care au transformat-o într-o femeie arătoasă, nu l-au impresionat foarte mult pe Cristi Borcea. Astfel, în urmă cu şapte ani, o tânără care abia trecuse de pragul majoratului i-a pus inima pe jar şi, acum, de dragul ei, divorţează după un mariaj de 22 de ani.

Divorţul soţilor Borcea este unul amiabil, de comun acord, iar Cristi a anunţat că-i va oferi Mihaelei şi celor trei copii ai lor tot confortul financiar.

2003 - Mihaela Borcea cântărea aproape 80 de kilograme


2007 - După o dietă drastică, soţia lui Cristi Borcea a reușit să ajungă la 60 de kilograme


22 de ani de căsnicie și trei copii

Mihaela și Cristi Borcea au avut o căsnicie de 22 de ani, căreia șeful de la Dinamo i-a pus punct ieri, când a depus cererea de divorţ. Soţii Borcea au trei copii: Patrick, 13 ani, şi gemenii Antonia şi Mihai, 7 ani. Ei vor rămâne alături de mama lor.

Alina e cu 15 ani mai tânără decât Borcea

Alina Vidican (26 de ani) este viitoarea doamnă Borcea, iar nunta, care se anunţă una fastuoasă, va avea loc la sfârşitul verii.

Tânăra este deja „rezolvată" financiar, bossul de la Dinamo trecând pe numele ei o casă de 600.000 de dolari la Miami (SUA) şi un hotel în Timişoara.

Borcea a plecat ieri la iubită, la Miami

Cristi şi Alina au o relaţie de mai bine de şapte ani şi, după cum a spus şi Gigi Becali, viitorul lor naş, nu pot sta departe unul de celălalt. Aşa cum Click! a anunţat ieri, în exclusivitate, Borcea a plecat la Miami, pentru a-şi vizita viitoarea soţie.

El a fost surprins de fotoreporterii Click! la aeroportul Otopeni, la ora 5 dimineaţa, iar o oră mai târziu a decolat. Curele de slăbire au dat roade şi în cazul dinamovistului, care a afişat o siluetă suplă, fără pic de burtă.


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1