Michaela Niculescu, fetiţa-minune de la Abracadabra, este pe moarte! Foştii colegi o încurajează

Citeste tot despre: 

O adevărată tragedie a lovit-o pe Michaela Niculescu, acum în vârstă de 31 de ani, fosta "Mica" de la emisiunea pentru copii "Abracadabra". Nimeni n-ar fi crezut că o tânără frumoasă şi talentată ar putea fi lovită de o asemenea veste.

Fata a aflat că are ciroză într-o stare avansată, lucru care nu-i permite să mai facă transplant. Problemele Michaelei de la ficat sunt atât de grave, încât medicii care o au în grijă la Spitalul Fundeni se aşteaptă la ce este mai rău.

Foştii colegi ai Micăi de la "Abracadabra" sunt şocaţi. Dana Rogoz şi "Magicianul" Marian Râlea parcă au fost loviţi de un trăsnet.

"Aveam planuri foarte mari împreună şi nu m-am gândit că unei persoane drăguţe i se poate întâmpla aşa ceva. Am rămas şocată de dimineaţă, dar, când merg la ea la spital, vreau să fiu tare", a spus Dana Rogoz.

"Mi-a spus tatăl ei. Vrem s-o ajutăm, dar nu ştiu ce să facem", a spus Marian Râlea pentru AcasăTV.

Michaela Niculescu a fost unul dintre copiii de bază din echipa lui "Magi", de la Abracadabra. Ea a apărut constant în show.ul pentru micuţi, începând cu anul 1991 şi a rămas timp de 10 ani în această emisiune.

De când a dispărut din radarul publicului român, tânăra a studiat la Oxford şi la Viena, iar apoi a ajuns lector universitar. Ca o pasiiune, Mica obişnuia să cânte live într-un pub din Bucureşti.