Mesajul emoţionant al Lorei după ce a aflat că este grav bolnavă şi diagnosticul dat!

Citeste tot despre: 

Lora trece prin momente de cumpănă după ce în urma unui control a aflat că suferă de o serie de afecţiuni destul de grave. Ea a mers în Turcia pentru un control ginecologic însă a aflat că are mai multe afecţiuni.

Specialiştii i-au descoperit cântăreţei că are pietre la rinichi, un nodul la tiroidă, bila nu este în regulă, suferă de hipoglicemie şi este şi anemică.

Aşa că vedeta este nevoită să se trateze intens pentru a-şi repara organismul.

După primirea acestor veşti, Lora le-a scris fanilor prin intermediul paginii personale de Facebook, câteva cuvinte prin care a explicat ce i se întâmplă şi şi-a exprimat mulţumirea că ei sunt lângă ea.

«In noaptea asta venim acasa, in 2 saptamani maxim ma intorc pentru 2 operatii. Voi fi bine. Simt ca nimic nu e intamplator. M-au asteptat astazi la spital, romani internati acolo si care au aflat ca sunt si eu. Oameni care au invins cancerul. O fata, Patricia, mi-a spus ca toata noaptea mi-a ascultat cantecele si ca abia astepta sa ma cunoasca. Patricia a avut cancer si acum e bine. Ma bucur ca i-am cunoscut pe acesti oameni, ma bucur ca sunt bine si ca ce am eu e operabil si tratabil si mai ales, ca nu ma va tine departe de scena prea mult timp. Va multumesc pentru mesaje. Sunteti minunati. Promit sa nu ma mai stresez din nimic. », a scris Lora.

«Mi-au confirmat analizele care mi-au ieşit in România, mi-au confirmat miomul de pe uter. Paşii următori sunt să aflu în următoarele zile rezultatul biopsiei şi apoi mă întorc pe masa de operaţie. Eu mă simt rău de ceva vreme, dar am dat vina pe concerte, pe viaţa agitată, pe faptul că fac mult efort fizic pe scenă şi am crezut că asta e sau că am rău de maşina», a mai declarat vedeta, potrivit RTV.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1