Menghia, sexy-asasină într-un film italian!

Citeste tot despre: 

Superba Catrinel Menghia va face furori pe marile ecrane în această toamnă, în rolul unei asasine supersexy, în pelicula „A Dangerous Woman".

Frumuseţea ei ieşită din tipare face ravagii în lume de aproape zece ani! De-a lungul carierei de model Catrinel Menghia a defilat pentru cei mai mari creatori de modă din lume şi a făcut reclamă pentru firme cunoscute, fiind celebră mai mult peste hotare decât în propria-i ţară, unde vine foarte rar.


Datorită frumuseţii sale, a fost dorită şi în filme şi a făcut o figură bună în cele două scurtmetraje în care a jucat până acum, „La promessa" şi „Tutti i rumori del mare", motiv pentru care a fost cooptată pentru un rol de zile mari într-o superproducţie italiană.


Superba Catrinel joacă rolul unei asasine sexy în filmul „A Dangerous Woman" („O femeie periculoasă", n.r.), ce va fi difuzat pe marile ecrane din toamnă.


Menghia e protagonista unor scene extrem de erotice, menite să încingă bărbaţii. Apare goală în cadă, în lenjerie intimă, în fustă mini şi cu portjartier. Toate aceste secvenţe vor face vâlvă printre cinefili, mai ales printre cei de sex masculin.

Divorţează după şase ani de mariaj


Catrinel Menghia (26 de ani) şi Massimo Brambati (47 de ani) au format un cuplu până în luna mai anul trecut. Cei doi au avut un mariaj care a durat şase ani, însă crizele de gelozie pe care italianul i le făcea frumoasei românce au pus capăt căsniciei.

Ea a părăsit apartamentul lor din Milano şi se pare că acum locuieşte în Statele Unite ale Americii, la New York.