Măruţă, vacanţă de un miliard în Spania

Citeste tot despre: 

Fără limită la card, cu poftă de distracţie şi cu o gaşcă la fel de "happy" precum el, Cătălin Măruţă şi-a luat nevasta şi a plecat în lume. Vedeta Pro TV a huzurit o lună întreagă în destinaţii exotice din Spania.

Învăţul nu are şi dezvăţ pentru Andra şi Cătălin Măruţă. Obişnuiţi să se relaxeze în Spania, ei au recidivat şi anul acesta, respectând tiparul unei vacanţe perfecte.

Până şi la însoţitori au rămas fideli şi i-au luat cu ei pe Arpad Paszknany (39 de ani), finanţatorul echipei de fotbal CFR Cluj, şi pe iubita acestuia, Ana Maria Feher (20 de ani), cu care au mai petrecut până acum vreo trei vacanţe de lux.

Măruţă: «Am învăţat de la Andra să le spun părinţilor: "te iubesc"»

Cătălin Măruţă: «Nu pot să accept ideea că s-a sinucis»

Liviu Vârciu către Măruţă: «Dacă stăteai o săptămână cu Adelina, îţi puneai ştreangul»

Andra are interzis la sarcină

Cătălin Măruţă este pregătit să devină tătic

Cătălin Măruţă, în direct: "Ce nevastă frumoasă am!"

Gaşca, la care s-au mai adăugat doi buni amici, a avut o lună la dispoziţie să exploreze Spania şi să spargă bani fără reţinere: aproximativ un miliard de lei vechi de familie.

"Traseul a fost stufos. Am fost în Tenerife, la Marbella, Barcelona, Gibraltar. Nouă când ne place un loc, mergem iarăşi şi iarăşi, ca să explorăm la maximum resursele lui. Aşa cum în Dubai am făcut două Revelioane la rând, tot aşa ne-am gândit să mergem şi două veri la rând în Spania", a povestit Cătălin.

În itinerarul lor, cei şase români au inclus şi Port Aventura, al doilea parc tematic, ca mărime din lume, situat în staţiunea Salou de pe Costa Dorada.

"E împărţit în vreo cinci compartimente geografice exotice. Fiecare zonă oferă minunăţii de neînchipuit", a mai spus Măruţă, care ieri şi-a sărbătorit soţia în familie, Andra împlinind 24 de ani.

Până când vor reveni la Pro TV, fiecare cu proiectele sale, Andra şi Măruţă trăiesc din amintirile unei vacanţe perfecte. Pe Cătălin îl vom vedea din 30 august, la "Happy Hour", iar pe soţia sa în septembrie, în juriu la emisiunea "Românii au talent".

Gibraltar


Marbella


Costa Dorada


Tenerife


Şedinţă în Pro TV pentru barba lui Măruţă

Cătălin Măruţă a revenit din vacanţă cu o barbă de toată frumuseţea, care îl schimbă radical.

Nici măcar şefii lui nu s-au decis dacă această schimbare va fi păstrată şi pentru noul sezon al emisiunii, aşa că în trustul MediaPro se pune la cale o şedinţă în care tema discuţiei va fi barba lui Măruţă.


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1