Marius Dragomir vrea să-și vândă casa pentru a scăpa de problemele financiare

Cântărețul Marius Dragomir se luptă de ceva vreme cu lipsa banilor. Problemele sale financiare nu mai sunt un secret pentru nimeni, iar artistul se străduiește acum să găsească o soluție pentru situația în care se află.

În emisiunea Happy Hour de miercuri după amiază, acesta a făcut o afirmație care a șocat-o până și pe reporterița care îi lua interviu. Acesta a spus că are de gând să-și vândă casa, pentru a avea cu ce să se întrețină.

”Nu sunt chiar un pârlit. Am o casă și o mașină. Am să le vând acum, pentru a putea trece peste această situație”, a declarat acesta.

Marius Dragomir a mărturisit că își dorește foarte tare să facă muzică de film și nu se va lăsa până nu-și va împlini acest vis.

Mama lui Marius Dragomir este foarte afectată de situația grea în care se află acesta (captură: PRO TV)

CLIIMA20130703_0111_1.jpg

Mama lui Marius Dragomir este foarte afectată de situația grea în care se află acesta (captură: PRO TV)

”Vreau să lucrez cu casele mari de producție, să fac muzică de film. Nu îmi pot câștiga pâinea în România pentrucă anumite persoane nu mă lasă să fac acest lucru”, a spus acesta.

Artistul a recunoscut că nu mai are nici un fel de treabă cu soția lui și nici nu ține legătura absolut deloc cu copii lui.

”Nu mai am nici o treabă cu copii mei, nici cu ea, nici cu nimeni. Nu mă mai interesează absolut deloc de ei, nu vreau să mai aud nimic de ei”, a declarat acesta.

Mama cântărețului, prezentă în casă atunc când se filma materialul, a vrut să explice care este situația fiului ei.

”El nu se plânge, dar eu ca mamă văd că are probleme și nu pot să las lucrurile așa. Trebuie să îmi fac datoria de mamă și să îl văd bine. Marius e ca un porumbel frumos, dar cu aripile frânte și mă doare foarte tare asta”, a spus aceasta.ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1