Mărioara Zăvoranu îl face praf pe medicul Vâlcu: «E leşinat după bani»

Mărioara Zăvoranu îi ia apărarea fiicei ei în scandalul în care aceasta e implicată împreună cu medicul Marek Vâlcu. Ea spune că bruneta nu a avut nicio clipă intenţia de a lua de la doctorul estetician bani care nu i s-au cuvenit.

Doamna Zăvoranu spune că Oana nu a vrut decât să-şi recupereze banii pe operaţiile pe care şi le-a făcut la Marek Vâlcu şi care nu au fost reuşite.

"Oana se simte foarte frustrată pentru că nu poate să vorbească. Nu ştiţi ce are ea de declarat. Eu pe domnul dr îl cunosc de mulţi ani, a operat-o şi pe soţia lui de nu ştiu câte ori. Cea mai mare minciună este că Oana nu i-a plătit operaţiile. Dacă ea l-ar fi şantajat, ar fi făcut-o cu o sumă mult mai mare. La ultima operaţie i-am dat eu 2.000 de euro, iar el mi-a tăiat chitanţă pe 1.000. A fost acum doi ani, când a pozat Oana în revista aia (n.r Playboy). Normal că spune că nu a plătit, pentru că nu a dat chitanţe. E leşinat după bani, ştie toată lumea.

Oana i-a mulţumit din bun simţ, pe moment i-a fost bine, dar cu timpul s-a dovedit că nu a fost aşa. Ea a vrut să-şi recupereze banii ei, nimic în plus. Ea nu a vrut să fie prostită până la sfârşit. I s-a umplut şi ei paharul"
, a spus mama vedetei la emisiunea "Agentul VIP".

Citeşte şi:

Ele sunt vedetele operate de medicul Marek Vâlcu!

EXCLUSIV Primele declaraţii ale lui Marek Vâlcu despre mita cerută de Oana Zăvoranu

Marek Vâlcu, detalii uluitoare despre flagrantul înscenat Oanei Zăvoranu

Oana Zăvoranu, pusă la zid de medicul Marek Vâlcu: «A zis să îi dau bani să nu îmi strice reputaţia»