Marina Dina: «Un psihopat a vrut să-mi fure şosetele»

Citeste tot despre: 

Nici prin gând nu i-a trecut Marinei Dina că va fi nevoită să dea piept cu o asemenea situaţie, desprinsă parcă dintr-un film porno cu fetişuri.

Aflată zilele trecute într-un magazin de pantofi, asistenta lui Mihai Morar s-a trezit urmărită de un admirator, care nu voia altceva de la ea, decât....un ciorăpel.

Bărbatul, inofensiv de altfel, a fost foarte manierat, însă nu a reuşit s-o înduplece pe Marina să plece desculţă acasă.

„Era să fiu jefuită de un fetişist de picioare, a vrut să-mi fure şoseta. Probam o pereche de pantofi şi ăla se tot plimba pe acolo. Am intrat într-un alt magazin, a venit după mine şi mi-a spus că am picioare frumoase şi că voia să-mi fure şoseta. Cum nu a putut, s-a oferit să o cumpere", a povestit Marina pe pagina ei de Facebook, stârnind un lung şir de comentarii.

Darnică, aşa cum o ştim, Marina a recunoscut că ar fi vrut să renunţe la ciorăpei. „Eu, sincer, i-aş fi dat... Dar îmi îngheţau picioarele. Ce mă făceam însă dacă voia să-mi fure lenjeria?", s-a întrebat, retoric, asistenta emisiunii "Răi, da' buni!".

Mai citeşte:

Marina Dina, ce bine-ţi şade la braţul unui miliardar

Dina, te-ai cuplat cu «Neamţu» ca să-l faci gelos pe Cocoş?

Marina Dina şi-a tras iubit cu avere de 300 de milioane €!

Marina Dina s-a certat cu Pescariu pe machiaj