Marina Almăşan spune de ce a divorţat: «Victor ajusese să mă înşele cu politica»

CLIIMA20120505_0131_1.jpg

Marina Almăşan şi Victor Socaciu au fost căsătoriţi aproape 16 ani

Marina Almăşan, fosta soţie a lui Victor Socaciu, a vorbit, într-un interviu acordat revistei Tango, despre motivele care au condus, într-un final, la separarea de cel ce i-a fost parteneter timp de 16 ani.

Actuala iubită a afaceristului Georgică Cornu spune că una dintre principalele cauze ale înstrăinării de soţul ai a fost implicarea acestuia în politică. Deşi l-a susţinut cum a putut în acest sens, Marina şi-a dat seama că ea şi soţul ei începuseră să meargă pe drumuri separate.

"Victor ajunsese să mă trădeze cu politica. Mă ia cu frisoane, când mă gândesc că, de fapt, l-am susţinut trup şi suflet, pentru a intra în politică, negândindu-mă nici un moment că lucrul acesta îl va îndepărta într-atât de mult de mine, de copii. Am simţit că îşi doreşte acest lucru şi mi s-a părut firesc să fac tot ce-mi stă în putinţă, ca să-l ajut să ajungă Acolo, să-şi vadă visul cu ochii… M-am simţit apoi trădată, şi, cu timpul, omul de lângă mine a devenit cu totul altul fată de cel de care mă îndrăgostisem, cu atâta patimă, acum 16 ani... Şi poate că mi-aş fi dus crucea mai departe, dacă nu m-ar fi ucis aceeaşi nepăsare, aplicată şi copiilor, în special fiului nostru", a declarat ea pentru revista Tango.

Marina Almăşan are acum o relaţie cu Georgică Cornu

CLIIMA20120420_0073_1.jpg

Marina Almăşan şi Georgică Cornu au o relaţie de 4 luni, deşi el este încă însurat

Almăşan are totuşi câteva regrete legate de căsnicia ei esuată şi chiar îi simte uneori lipsa omului de care s-a îndrăgostit acum 16 ani.

«Poate au fost şi ceva orgolii la mijloc, poate şi vârsta importantă pe care am împlinit-o, şi glasul lăuntric, pe care-l auzeam, în nopţile înecate în plâns: “Omul e dator să-şi caute fericirea! Nu te irosi, mai poţi încă să iubeşti, ai dreptul să fii iubită”... Să nu crezi că nu am regrete. Cred că fiecare om care a iubit are astfel de regrete, pentru că mintea noastră e parsivă: odată cu trecerea timpului, doseşte lucrurile urâte şi ne scoate ochii cu amintirile acelea frumoase şi romantice de la început. Mi-e dor de omul de atunci, dar conştientizez că el a rămas undeva, pierdut, în trecutul meu», a mai spus Marina Almăşan.

Citeşte şi:

Eugen Cristea, despre divorţul Marinei Almăşan: «S-a dus la mai bine»

EXCLUSIV! Marina către soţia înşelată: «Profitaţi de libertate!»

Marina Almăşan, despre soţia amantului: «Nu a fost alături de soţul ei atunci când a dobândit averea, acum are pretenţii nejustificat de mari»

Copiii miliardarului nu o plac pe Marina Almăşan?

VIDEO EXCLUSIV! Almăşan şi miliardarul, filmaţi la hotel! Soţia lui: «A pus ochii pe el când l-a văzut cu 10.000 €»

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1