Marina Almăşan, dusă de iubit la târgul de nunţi

Citeste tot despre: 

Furtuna care se abătuse asupra cuplului Almăşan-Cornu a trecut. Soarele a răsărit, din nou, pe strada lor, astfel că între ei este acum numai lapte şi miere. Marina şi-a vizitat în weekend amantul, la Timişoara, care a dus-o la târgul de nunţi.

Se iubesc ca la prima tinereţe şi nu au putut sta despărţiţi foarte mult timp. După mai puţin de cinci luni, în care şi-au vorbit doar la telefon şi prin mesaje, Marina Almăşan (50 de ani) şi Georgică Cornu (58 de ani) au redevenit un cuplu. În decembrie, chiar înainte de Sărbători, a avut loc marea împăcare, iar de atunci se văd foarte des.

„O dată la două weekenduri, Marina vine acasă la Georgică. Femeia nu este deranjată că omul ăsta stă la doi paşi de soţia lui, Oana (43 de ani). Ba, din contră! Se afişează împreună în toate cercurile de prieteni", ne-au spus vecinii familiei Cornu. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în weekendul care tocmai a trecut.

Cei care stau foarte aproape de locuinţa omului de afaceri ne-au mărturisit că vedeta de la TVR a sosit la Timişoara joi şi a plecat în cursul zilei de ieri. Mai mult, apropiaţii cuplului vorbesc despre faptul că Georgică şi-ar fi dus amanta, vineri, la târgul de nunţi. Omul de afaceri a fost cel care a organizat evenimentul la Centrul Regional de Afaceri, din postura de preşedinte al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură, insituţie pe care o conduce de cinci ani. Pentru că nu a dorit să fie văzută de ziarişti, Marina a stat deoparte şi şi-a aşteptat iubitul, preocupat să fie o gazdă bună, dar nu s-a putut abţine şi a dat o raită prin standuri.

Contactată de Click!, Marina Almăşan a recunoscut că a fost la târgul de nunţi de la Timişoara. „Da, am fost, nu este nici un secret. L-am însoţit pe George", dar a negat faptul că s-ar fi aflat acolo pentru rochia de mireasă. Ieri prezentatoarea tv a plecat acasă, la Bucureşti, spre bucuria copiilor lui Georgică care se pare că nu sunt deloc încântaţi să-şi vadă „mama vitregă".

Nu mai vor să dea ochii cu ea, aşa că nu s-au dus să vorbească cu ea. Sunt mari şi înţeleg ce se întâmplă în familia lor", ne-au spus apropiaţii cuplului. În timp ce Marina a petrecut patru zile de amor cu „regele asfaltului" din Banat, fiul său de 15 ani, a stat la tatăl său, Victor Socaciu (60 de ani).

Marina şi Georgică se iubesc de peste un an


Marina Almăşan s-a cuplat cu miliardarul timişorean în luna decembrie 2011. L-a cunoscut la un bal de caritate, iar Click! a dezvăluit în premieră, la jumătatea lunii martie 2012, detalii despre întâlnirile secrete ale celor doi, dar şi despre vacanţele lor, petrecute la Milano, Viena, Paris, dar şi la casa părintească a lui Georgică din Mehedinţi. Victor Socaciu a divorţat la notar de Marina, pe 7 martie 2012, după 16 ani de căsnicie, în momentul în care a aflat că l-a înşelat.

Nevasta îi cere 60 de milioane de euro la partaj


Cornu se află şi el în divorţ cu soţia lui. Femeia i-a intentat proces pentru infidelitate şi se judecă de anul trecut, inclusiv pe averea dobândită împreună. Oana Cornu vrea jumătate din cele 120 de milioane de euro, cât are în conturi Georgică, tocmai de aceea procesul de divorţ şi partaj este unul anevoios. În plus, pentru că a făcut-o de ruşine şi i-a pus "coarne" cu Marina, Oana a depus o cerere la dosar prin care îi cere soţului despăgubiri morale de un milion de euro.

Şi Ilie Năstase a dus-o pe Brigitte să probeze rochii de mireasă

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt se pregătesc de nuntă! Nu au anunţat deocamdată data când vor oficia căsătoria, însă au început să meargă pe la târgurile de nunţi. Cei doi au fost invitaţii speciali ai lui Georgică Cornu la Expo Salonul Mirilor de la Timişoara. Brigitte a luat ceva modele pentru torturi şi a fost impresionată de aranjamente. În plus, a probat câteva rochii, punând ochii pe una de „sirenă".

Georgică Cornu a inaugurat târgul de nunţi, timp în care Marina Almășan a dat o raită prin standuri


Cornu s-a întreţinut cu Ilie Năstase și Brigitte Sfăt 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1