Marek Vâlcu, detalii uluitoare despre flagrantul înscenat Oanei Zăvoranu

Supărat că Oana Zăvoranu ar putea să-l denigreze public şi să-i strice imaginea, Marek Vâlcu a luat calea poliţiei pentru a soluţiona discuţiile cu fosta soţie a lui Pepe. Medicul estetician a explicat că s-a adresat autorităţilor după zece zile în care Querida i-a trimis mesaje pe telefon în care îi cerea sume de bani pentru a nu provoca un adevărat scandal.

Marek Vâlcu a explicat în emisiunea "La Măruţă" de ce s-a ajuns în situaţia în care acum Oana Zăvoranu este cercetată pentru şantaj şi riscă să ajungă după gratii. Medicul estetician i-a schimbat brunetei de mai multe ori implanturile cu silicon, deoarece actriţa de telenovele nu era mulţumită de mărime, nu de intervenţia în sine. Esteticianul a operat-o de şase ori în 13 ani, primele intervenţii fiind efectuate în anii 1999-2000 la nivelul picioarelor brunetei.


"Am fost şantajat cu ajutorul unor mesaje. La un moment dat am luat legătura cu poliţia. Îmi spunea că îmi deteriorează imaginea mea de profesionist şi că este nemulţumită de intervenţii pentru că le consideră nereuşite.

Eu am lucrat cu două fime, Mercedes şi Bmw în domeniul implanturilor de silicon. Am cerificat la ele, deci sunt în regulă. Acuzaţiile ei sunt nefondate.

Eu mă mir că ea nu a avut probleme de sănătate după toate aceste operaţii, pentru că nu asculta restricţiile care îi erau impuse. O dată a vrut să plece cu maşina, deşi încă era sub efectul anesteziei şi putea să provace un accident", a spus medicul la Pro Tv.

Avocatul lui Marek Vâlcu, Katia Cicala, a fost cea care l-a sfătuit pe estetician să se adreseze autorităţilor.

"Eu i-am spus să meargă la poliţie. Iniţial a cerut 15.000 de euro, apoi 10.000 de euro. Nici nu se punea problema unei medieri. Clientul meu trebuia informat în scris că este invitat la mediere, chiar dacă ea a venit cu cineva la întâlnire.

Nu se făcea o mediere în stradă, pe capota maşinii. A luat banii, i-a numărat şi chiar l-a asigurat pe clientul meu în scris că a luat aceşti bani, iar acest lucru înseamnă cu nu va merge la tv să-i denigreze imaginea. Oana Zăvoranu riscă între 2 şi 7 ani de puşcărie dacă se va stabili că este vinovată", a spus Katia Cicala la Pro Tv.    

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1