Mantea, nici cu sânii nu mai faci bani?

Citeste tot despre: 

Au venit vremuri grele pentru Andreea Mantea. A rămas fără serviciu, are bani de luat de la fostul iubit, are rate la bancă, iar încasări, ioc! Situaţia devine chiar alarmantă, pentru că nu mai face bani nici măcar cu decolteul.

S-a întors lumea cu susul în jos, dacă nici decolteul Andreei Mantea nu mai reprezintă o miză pentru firmele de lenjerie intimă.

Mai citeşte:

Andreea Mantea îşi caută de lucru

Mantea i-a dat cu flit lui Daminuţă

Mantea, afară de pe podium că are sânii prea mari!

Mantea, iar la munca de jos! Împarte pliante!

Mantea schimbă iubiţii ca pe ciorapi!

Mantea, 10.000 de euro să vândă sutiene şi chiloţi

După ce a vândut, timp de doi ani, pe bandă rulantă, sutiene şi chiloţi de la Jolidon, bruneta a fost exclusă recent din planurile companiei clujene.

Culmea, ea a fost înlocuită tot cu o brunetă, la fel de focoasă, cu buze ca ale Angelinei Jolie şi sâni lucraţi la medicul estetician, umblată şi ea prin dormitoare mondene cunoscute.

Fericita în cauză e Corina Zugravu (28 de ani), fostă iubită a lui Codin Maticiuc, adorată şi dorită însă de mulţi bărbaţi cu portofele pline. Corina apare în catalogul Jolidon 2010, la categoria costume de baie, în timp ce Andreea nu mai figurează deloc.

Vestea a picat ca un trăsnet pentru Mantea, care este înglodată în datorii la bănci, având rate atât la casă, cât şi la maşină, în jurul sumei de 3.000 de euro.

În timp ce Andreea aşteaptă următorul tren, alte vedete se bucură din plin de contractele lor de imagine. Gina Pistol şi Voicu Pânzar au făcut împreună o şedinţă foto pentru Carrefour, iar Adrian Filote promovează hainele de la Cora.

Cum Monica nu putea fi mai prejos decât foştii ei şoferi, iată că vedeta tocmai ce a semnat un contract de 10.000 de euro cu prestigioasele saloane de înfrumuseţare Miko Beauty Center.

Moni, reclamă la salon de lux, foştii ei şoferi la haine ieftine

Monica a promovat produseleSilhouette, însă,recent, a trecut în curtea rivalilor de la Miko Beauty Center

Gina şi Voicu fac reclamă la haine accesibile oricărui buzunar, din hipermarketul Carrefour

Adrian Filote a pozat pentru pliantele gratuite ale hipermarketului Cora, în perioada în care era şi şofer la Columbeanca


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1