Maneliști, renunțați la clipurile deocheate!

CLIIMA20140203_0138_1.jpg

Clipurile sexy ale maneliștilor au fost adesea amendate de autorități
Citeste tot despre: 

Cântăreţii de manele sunt în „doliu"! Săptămâna trecută, membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului  (CNA) au decis să nu mai prelungească licenţa postului Taraf TV din 15 februarie.

Decizia este motivată de videoclipurile vulgare difuzate pe post, care au atras și amenzi usturătoare pentru televiziunea condusă de fiii lui Silviu Prigoană, Silvius și Honorius, care dețin fiecare 30% din afacere.

„Se va face o contestaţie şi se va cere marţi, în şedinţa CNA reevaluarea dosarului. Există posibilitatea să le acorde din nou licenţa postului sau să nu o mai prelungească şi să se închidă pe 15 februarie. Pentru ca Taraf TV să poată funcţiona şi după 15 februarie, ar fi trebuit ca pentru prelungirea licenţei să voteze minimum şase membri ai CNA" ne-a declarat Petrişor Obae, analist tv la paginademedia.ro. Narcisa Iorga, membru CNA, a explicat pentru Click! în ce condiții maneliștii se vor putea bucura în continuare de un pst tv care să îi promoveze.

Nu s-a schimbat nimic din ce am declarat  joi în şedinţă. Dacă cei de la Taraf TV sunt dispuşi să-şi schimbe grila de programe aprobată în 2010 postul va emite mai departe. Vom vedea ce se întâmplă în şedinţa de marţi", a explicat membrul CNA, făcând referire la videoclipurile deocheate realizate de maneliști și transmise de Taraf TV. 

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1