«Mama Zina» a făcut 21 de avorturi

Cea care a revoluţionat modellingul din România a ascuns multă vreme un secret teribil. Şi-a dorit atât de mult să reuşească în carieră, să devină o femeie puternică încât altceva nu a mai contat, de exemplu apariţia unul copil.

Ea consideră că până în prezent a comis 21 de erori majore, toate fiind date de numărul întreruperilor de sarcină la care a fost supusă. Pentru înfăptuirea acestor chiuretaje, Zina Dumitrescu a apelat de fiecare dată la acelaşi medic ginecolog renumit.

„Am făcut 21 de avorturi! Profesorul Panait Sârbu m-a îngrijit întotdeauna. M-am dus la el pentru aproape toate chiuretajele pe care le-am făcut. Le-am făcut prin laminare. Este un lemn din nu ştiu ce ţară africană, care, în contact cu secreţiile vaginale, se umflă şi produce o dilataţie lentă de col uterin", a fost declaraţia şoc a Zinei Dumitrescu pentru revista Tango.

«Mama Zina» îşi aminteşte că primul avort l-a făcut la 20 de ani, în vremea studenţiei. În acel moment, un copil i-ar fi periclitat şansele de a ajunge creator de modă.

După alte 20 de episoade, în 1969, Zina Dumitrescu, ajunsă la 32 de ani, a decis să-l aducă pe lume pe unicul ei moştenitor, Cătălin.


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1