Mama Oanei Zăvoranu, şocată după ce fiica ei a ajuns la poliţie. Primele declaraţii

Marioara Zăvoranu a rămas şocată în momentul în care a auzit că fiica ei, Oana, a ajuns pe mâna poliţiei după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce-i cerea mită medicului estetician Marek Vâlcu.

Oana Zăvoranu a fost ridicată de Poliţie la scurt timp după ce a primit banii de la doctor.

Ea l-ar fi şantajat pe medic că dă în vileag probe ce ar dovedi implicarea acestuia în dosarul operaţiilor estetice de la Spitalul de Arşi.

Conform unor surse apropiate anchetei, Zăvoranu stabilise să primească banii de la medic în cursul zilei de joi, la Spitalul "Victor Babeş" din Bucureşti. Ulterior, ea a schimbat locul de întâlnire, dorind să se vadă cu medicul în apropierea spitalului, la sediul unei clinici private. Poliţiştii au lăsat-o iniţial să plece, însoţită de prietena ei Raluca Macovei. Puţin mai târziu, oamenii legii au oprit-o pe vedetă în trafic şi au dus-o direct la secţia 12 de poliţie.

«Eu nu cred aşa ceva. Cred că este o făcătură. Oana nu este capabilă de aşa ceva. Nu cred. Oana nu este genul ăsta. Probabil este vorba despre o dispută între medici. Prima dată şi-a făcut operaţia la Marek şi a doua oara la alt medic.

Eu nu cred că Oana poate să ceară mită la cineva. La ultima operaţie a fost foarte mulţumită. Eu, ca mamă, nu pot să cred aşa ceva. Ea n-a făcut în viaţa ei niciun şantaj. Cred că sunt prostii ale medicilor», a declarat Mărioara Zăvoranu, mama Oanei Zăvoranu, potrivit Romania TV.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1