Maestrul Tudor Gheorghe, bunic de Crăciun!

CLIIMA20120616_0036_1.jpg

Tudor Gheorghe
Citeste tot despre: 

Timp de 50 de ani a bucurat oamenii cu rapsodii pline de versuri înţelepte. Acum, însă, lui Tudor Gheorghe i-a venit rândul să-şi trăiască propria bucurie întrucât, la 67 de ani, maestrul va deveni bunic.

Adrian, unicul fiu al artistului, aşteaptă un copil de la iubita lui, medicul Mădălina Constantin, iar evenimentul se va petrece în preajma Crăciunului.

Deşi au o relaţie de aproape şapte ani, cei doi nu sunt căsătoriţi şi nici nu intenţionează să facă pasul deoarece cred că o hârtie nu le poate schimba cu nimic destinul, dovadă că se înţeleg foarte bine, iar rodul iubirii lor este fetiţa care se va naşte peste aproape două săptămâni.

„Suntem foarte fericiţi. E primul meu copil, primul nepot pentru tata. Nu am apucat să-i cumpăr nimic bebeluşului, pentru că nu am avut timp şi nici nu mă pricep la acest capitol, aşa că iubita şi mama mea au ce face. Luni, tata a susţinut la Craiova ultimul concert din primul turneu naţional «Nu se poate cu de toate», iar pe cel de-al doilea, intitulat «Degeaba», îl va finaliza chiar în preajma naşterii nepoţelului, aşa că va avea timp să se bucure de acest eveniment cât vrea", a declarat Adrian Tudor, fiul maestrului, pentru Click!