Mădălin Ionescu: «Vrăjitoarele acuzate de Oana Zăvoranu au cerut bani pentru a apărea la tv!»

Citeste tot despre: 

Moderatorul emisiunii „Drept la ţintă" de la Kanal D a discutat subiectul Oana Zăvoranu alături de jurnaliştii invitaţi în platou.

În ultimele zile, Oana a dezvăluit mecanismul prin care „vrăjitoarele" au convins-o să accepte „ajutorul" lor, dar şi „ritualurile" puse la cale pentru a o determina să plătească mari sume de bani. Dar „vrăjile" nu sunt singura sursă de venit a celor pe care vedeta le acuză de înşelăciune şi şantaj: „Nu am vrut să vorbesc cu aceste personaje, mai ales că una dintre ele a cerut bani pentru a apărea la televizor", a dezvăluit Mădălin Ionescu.

Cât despre „diavolul" pe care Oana Zăvoranu spune că l-ar fi văzut în timpul unui „ritual", „poate că din apă o fi ieşit vreun vecin mai păros. Femeile acelea sunt nişte regizori foarte buni. Erau nevoite să justifice banii pe care îi luau, şi îi arătau că există diavoli", a spus Monica Vlad. „Mi se pare incredibil că aceste femei aveau pagini pe reţelele sociale, urmăreau presa, îşi făceau conspect şi speculau tot", consideră jurnalista.

„Încep să înţeleg de ce Marioara Zăvoranu nu a vrut să-i dea banii. Cred că Oana nu vede nici acum, nu cred că şi-a revenit", a mai spus Monica Vlad, care a atras atenţia asupra unui alt defect al societăţii româneşti: „La noi toţi depresivii sunt priviţi drept nebuni, dar nu e vorba de aşa ceva, depresia este doar o boală". Părere împărtăşită şi de Dorin Chioţea: „Oana este o persoană inteligentă, ce-i drept colerică, dar are nevoie de un consult medical".

„Sunt oameni care, când ajung la capătul puterilor şi consideră că asta este ultima soluţie. Sunt bolnavi de cancer care, când medicina eşuează, se duc la vraci. Iar astfel de personaje au cuvintele la ele, au reacţiile la ele, iar dacă din zece fraieri reuşesc, în medie, să prostească două sau trei, e foarte bine", a făcut ziaristul o radiografie a situaţiilor de care profită „vrăjitoarele".

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1