Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu au chefuit la Ungheni după căsătorie - VIDEO

Îmbrăcaţi lejer, ca la plimbare, Cristina şi Mădălin şi-au unit destinele în secret, sâmbătă, la Ambasada României la Chişinău. Cei doi nu i-au avut alături decât pe naşii Louise şi Cristian Sabbagh, iar petrecerea s-a desfăşurat la Ungheni, la părinţii Cristinei.

Citeşte şi:

Mădălin Ionescu şi Şişcanu s-au căsătorit în secret. Cristina confirmă!

EXCLUSIV! Mădălin caută restaurant pentru nuntă!

Primele imagini de la căsătoria secretă a Cristinei Şişcanu cu Mădălin Ionescu - VIDEO


Îndrăgostiţi lulea, Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu şi-au anunţat intenţia de a se căsători, dar nimeni nu se aştepta ca ei să-şi unească destinele atât de repede.

Cei doi şi-au plănuit, însă, atent cununia civilă şi iată că au spus "da" sâmbătă, la Ambasada României de la Chişinău. "A fost un eveniment planificat, dar nu ne-am anunţat nici măcar rudele. I-am avut alături doar pe naşii noştri, iar după cununia civilă am fost să sărbătorim la Ungheni, la părinţii mei.


A fost prima căsătorie oficiată pe anul acesta la Ambasadă. A fost cea mai frumoasă zi din viaţa mea", ne-a declarat Cristina. Aşa cum Click! a scris în urmă cu trei săptămâni, în exclusivitate, cei doi vor face cununia religioasă şi nunta propriu-zisă vara aceasta: „Încă nu am ales restaurantul, deci nu am stabilit data. Abia după nuntă şi după ce intrăm în vacanţă cu emisiunea „Drept la ţintă" (Kanal D), ne vom gândi şi la luna de miere. Acum, eu port un inel de logodnă, verighetele le vom cumpăra înainte de nuntă. Cât despre copii, vă anunţ eu când voi fi însărcinată", ne-a mai spus Cristina, care a devenit, acum, doamna Ionescu.

A divorţat de Mihaela pe 10 martie!


Mădălin Ionescu a parcurs un drum anevoios până când a reuşit să divorţeze de Mihaela, cea care i-a fost soţie timp de 14 ani.

Prezentatorul de la Kanal D a introdus actele încă de vara trecută, însă la termenul din toamna lui 2010 nu s-a aprobat desfacerea căsătoriei.

Astfel, Mădălin a depus actele la o altă judecătorie, i s-a dat termen abia în toamnă, însă a reuşit să grăbească lucrurile şi a redevenit un bărbat liber şi în acte pe 10 martie. Cât despre copii, Ştefania a rămas la el, iar Filip la Mihaela.