Mădălin Ionescu: «O să divorţez în altă parte!»

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Realizatorul TV Mădălin Ionescu e foc şi pară pe judecătorii de la Sectorul 3, după ce aceştia au decis să-i suspende procesul prin care cerea separarea de soţia sa, Mihaela. El este hotărât acum să apeleze la o altă instanţă pentru a-şi clarifica situaţia stării civile.

Nu mai vreau să aud de judecătorii de la Sectorul 3. Este o nedreptate cruntă că au decis să-mi suspende procesul de divorţ!", ne-a mărturisit Mădălin Ionescu.

Cu toate impedimentele întâmpinate, el este hotărât să meargă mai departe. „Am să deschid un nou proces la o altă Judecătorie, cel mai probabil la Sectorul 1. Nu înţeleg decizia magistraţilor, cu atât mai mult, cu cât miercuri nu trebuia să fim prezenţi la termen, deoarece avocatul nostru comun, Bogdan Bărbuceanu, s-a dus doar să depună o cerere pentru desfăşurarea procesului în Cameră de Consiliu. Judecătoarea l-a ameninţat însă că, dacă nu mă prezint într-o oră, îmi suspendă procesul. Este inadmisibil să se întâmple aşa ceva. Oricum, acolo totul este ciudat, inclusiv termenele care se dau, la mine fiind de şase luni. Şi asta pentru un divorţ simplu, asupra căruia eu şi soţia mea ne-am înţeles în cele mai mici detalii, inclusiv asupra copiilor. Tot ce sper este ca noua instanţă să nu o mai lungească atât şi să dea un termen rezonabil, anul acesta", ne-a mai spus realizatorul de la Kanal D.

Mădălin a decis să pună punct căsniciei lui de 14 ani cu Mihaela, în luna aprilie. Mădălin şi Mihaela au împreună doi copii.

Click desktop articole 580x400 p1

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5