Luminiţa Anghel s-a pus pe slăbit cu salate de ton

În 2011 i s-a împlinit un mare vis. A rămas însărcinată. De atunci, însă, Luminita Anghel (43 de ani) nu mai încape în hainele vechi de scenă. După luni de chin, însă, solista câştigă teren în lupta cu surplusul de kilograme.

Cântăreaţa a declarat război cântarului şi se pare că a intrat în linie dreaptă pentru a reveni la silueta de dinainte de naştere. În vară, artista ne spunea cum a reuşit să scape de primele kilograme.

Ianuarie 2013 Chiar dacă e îmbrăcată gros, se vede cu ochiul liber că artista slăbeşte de la o zi la alta

„Am trecut pe salate cu ton şi iaurturi slabe, fructe şi grătare de pui sau peşte. În timpul sarcinii am luat între 22 şi 24 kg şi am reuşit să dau jos, fără să mă înfometez sau cu regimuri extreme, 14 kg, în primele 4 luni. În tot acest timp, am făcut masaj şi am mers la sală, unde am lucrat mai mult exerciţii cardio", declara Luminiţa, pentru Click! De atunci, Luminiţa n-a încetat să se lupte cu kilogramele în plus.

CLIIMA20130120_0138_1.jpg

Luminiţa Anghel are 1,62 metri înălţime şi în jur de 60 de kilograme. Mai are ceva de lucru, până la silueta ideală, de 47 de kilograme (FOTOGRAFII: ALEX MUSCALIU)

Recent, Luminiţa Anghel a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în timp ce se plimba prin oraş. Deşi e îmbrăcată gros, se poate observa cu uşurinţă că talia artistei este din ce în ce mai bine conturată, semn că a mai scăpat de excesul de ţesut adipos. Cântăreaţa avea 82 kg când l-a adus pe lume pe micuţul Filip (1 an). Acum are în jur de 60 kg şi cântarul îi arată de la zi la zi mai puţin.

Aprilie 2012 La cinci luni după naştere, Luminiţa Anghel parcă era încă gravidă

CLIIMA20130120_0140_1.jpg

Luminiţa Anghel are 1,62 metri înălţime şi în jur de 60 de kilograme. Mai are ceva de lucru, până la silueta ideală, de 47 de kilograme (FOTOGRAFII: ALEX MUSCALIU)

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1