Luciu face bani şi cu faţa plină de coşuri

CLIIMA20140207_0112_1.jpg

Nicoleta Luciu
Citeste tot despre: 

Are mari probleme cu tenul, însă acest lucru nu o împiedică pe Nicoleta Luciu să fie solicitată la concerte. În ciuda feţei distruse de acnee, solista şi-a mărit tariful pentru show-uri, de la 1.200 de euro, la 1.700.

Una caldă, una rece pentru Nicoleta Luciu! În ciuda necazurilor pe care le are cu acneea, solista e solicitată des la concerte şi pentru contracte de imagine. După ce a renunţat la serviciile managerului Radu Groza, acum solista lucrează cu impresarul Florin Nedelcu, cel care i-a făcut rost de mai multe concerte, la un tarif de 1.700 €, cu 500 mai mult decât înainte.

Numai pentru luna februarie, ea are deja 4 concerte stabilite. Ba mai mult, Luciu a devenit şi imaginea unui cazinou de lux, ajutată mai mult ca sigur de soţul ei, Zsolt Csergo, patron de cazinouri în Miercurea Ciuc. În ciuda acestor reuşite, solista nu le dă de cap problemelor pe care le are cu acneea, de când un stafilococ i-a distrus aproape toată faţa. 

Zoom
Nicoleta Luciu

„Nu mă puteam spăla şi nu le puteam atinge.  Se uită lumea urât la tine când apari în public. N-am crezut niciodată că pot păţi aşa ceva pentru că am mare grijă cu igiena. Am consultat mai mulţi medici şi fiecare mi-a spus altceva", a povestit vedeta la emisiunea Wowbiz de la Kanal D.

Iată ce o sfătuieşte Elena de la Mandinga! Ea a scăpat de acnee!

Solista de la Mandinga s-a confruntat cu aceleaşi probleme dar, din fericire, a găsit soluţia salvatoare. Ea îi recomandă Nicoletei să meargă la dermatologul Kostas Koutsioukis, dar îi dă şi câteva sfaturi utile:

- Să aibă grijă cine îi face machiajul la emisiunile de televiziune, cu ce produse şi cu ce ustensile
- Să schimbe mereu prosoapele şi feţele de pernă, iar când merge la concerte şi se cazează în hoteluri, să fie foarte atentă la lenjeria folosită.
- În anumite cazuri, trebuie să îşi cumpere cremele "Isotrexin" şi "Triacneal", cu care să se ungă de câteva ori pe zi
- Să îşi facă analizele pentru a vedea dacă nu e alergică la ceva anume.

Nicoleta Luciu poate fi salvată! Acneea cu care s-a procopsit poate fi învinsă