Luciu, cine ţi-a învineţit picioarele?

Citeste tot despre: 

Nicoleta face bani frumoşi din prezentările de modă, iar vineri seara a luat 1.000€ pentru o apariţie de câteva minute. Vedeta a încercat din răsputeri, în culise, să-şi mascheze vânătăile de pe picioare cu cremă corectoare, dar eforturile ei s-au dovedit a fi zadarnice.

Nicoleta Luciu a făcut o excursie de doar câteva ore, vineri seara, în Mamaia, pentru a onora invitaţia la prezentarea de modă „Bikini Party" din clubul Bellagio.

CITEŞTE ŞI:

Luciu şi-a mărit iar buzele pentru rolul de cadână

Nicoleta Luciu va fi arăboaică în telenovela «Iubire şi onoare!»

Aici şi-a luat Luciu casă de 300.000 €


Nemachiată şi îmbrăcată sport, în jeanşi şi tricou, bruneta aproape că a trecut neobservată printre celelalte manechine.

Timp de o oră, cât a stat în culise, Luciu a vorbit neîncetat la telefon şi nu s-a ferit să strâmbe din nas când a văzut rochia pe care a trebuit să o îmbrace.

În cele din urmă, după ce şi-a aranjat sânii, ţinuta i-a venit ca turnată, vedeta făcând furori pe podiumul din club. Doar de un singur inconvenient a avut parte, acela că nu a reuşit să-şi acopere vânătăile de pe picioare, deşi s-a dat cu multe straturi de cremă corectoare.

Luciu a fost îndelung aplaudată, trupul ei aproape perfect stârnind fantezii în mintea tuturor bărbaţilor din club. Supărată că lumea se miră şi acum de faptul că a slăbit foarte mult şi foarte repede după naştere, Luciu e mândră de greutatea ei: „Am ajuns la 56 de kilograme, la înălţimea de 1,76 m. Eu mereu am avut această greutate, mai puţin în perioada sarcinii. Nu ştiu de ce toată lumea se miră acum, că sunt aşa de slabă. Aş mânca la orice oră pâine cu cartof, de la Miercurea Ciuc, e cea mai bună. Nu se strică nici dacă o laşi două săptămâni. Oricum, dacă vreun rol mi-ar cere să mă îngraş, aş face-o", a declarat vedeta, pentru Click!

Imediat după terminarea evenimentului, în jurul orei 02.30, Nicoleta şi-a luat onorariul de 1.000 de euro şi a plecat spre Bucureşti, acolo unde o aşteptau soţul şi fiul ei.

Cere 1.000 de euro pentru o prezentare

Nicoleta Luciu a lăsat-o mai moale cu prezentările de modă, fiind ocupată cu telenovelele. Apariţiile ei pe podium sunt însă foarte scumpe: 1.000 de euro pentru o defilare

Îşi fereşte copilul de radiaţiile solare!

Nicoleta s-a obişnuit repede cu rolul de mămică şi îi face mare plăcere să-şi petreacă timpul în compania fiului ei, Zsolt Jr (1 an şi 10 luni).

Vedeta se trezeşte cu noaptea în cap în fiecare dimineaţă acum, pe timpul verii, căci nu iese cu micuţul la plimbare decât la ora 7: „Mi-e frică de radiaţiile solare, care sunt foarte nocive pentru copii. Aşa că stăm afară doar dimineaţa şi seara, în rest, ne jucăm prin casă”, ne-a mai povestit Luciu.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1