Lovitură grea pentru Pro Tv! La studiourile din Buftea bate vântul

Unul dintre cele mai grele nume care au părăsit ProTV a vorbit deschis despre situaţia deloc roz în care se află trustul. "Mama Telenovelelor", aşa cum a fost supranumită Ruxandra Ion, a explicat ce se întâmplă la studiourile MediaPro, dar a vrut să sublinieze şi ce a stat la baza deciziei ei de a părăsi trustul din Pache Protopopescu.

A plecat de la Protv însă nu cu scopul de a se angaja la o televiziune concurentă. Ruxandra Ion va încheia prin firma sa contracte cu tote posturile tv care îi va cere acest lucru. 


"Pe platourile de la Buftea nu mai lucrează nimeni, este un capitol închis. Nu aveam pentru ce să rămân, atâta vreme cât strategia de programe a noilor şefi nu se mai leagă cu producţiile de ficţiune. Nu înţeleg strategia, nu mi s-a explicat de ce serialele care făceau rating nu au fost păstrate!", a declarat pentru Evenimentul Zilei, Ruxandra Ion.

CLIIMA20140317_0090_1.jpg

Săptămâna trecută la filmările pentru serialul de la Kanal D nu era multă lume în Buftea

Ea a mai adăugat că nu are de gând să revină în postura de salariat la o altă televiziune. "Angajată? Niciodată! Experienţa ultimei perioade şi vârsta...! Chiar vreau să fiu propria mea şefă. Pot colabora cu orice televiziune, cu firmele mele, pe un contract de producţie", a spus Ruxandra Ion.