Lori, apariţie-şoc la cumpărături

Citeste tot despre: 

Îmbrăcată aparent neglijent şi nemachiată, Lori a dat fuga la cumpărături, în zi de sărbătoare. Şi, cum pune mare preţ pe vestimentaţie, fiind una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete, solista a ales cel mai scump magazin din Capitală.

Perfectă până în vârful degetelor atunci când iese la un eveniment, Loredana Groza alege ţinute lejere şi deloc pretenţioase în viaţa de zi cu zi. Înfofolită cu un cojoc, căciulă de blană pe cap şi un şal supradimensionat la gât, solista a fost surprinsă la cumpărături, împreună cu fiica ei şi o prietenă.

Mereu grăbită, dar şi hotărâtă din punct de vedere vestimentar, Lori a mers drept la ţintă şi a ales, ca destinaţie, cel mai scump magazin din Capitală, cu haine semnate exclusiv de designeri internaţionali.

Citeşte şi:

Loredana a primit cadou o şapcă de la un negru! Uite cum a obţinut-o!

Loredana îşi «ascunde» soţul

Loredana: „Să mai accept o femeie în dormitorul meu nu înseamnă libertate! E opţiune de viaţă"

Loredana Groza: «Viaţa mea este foarte complicată în acest moment»

Loredana Groza şi-a arătat cracii goi la Balul de caritate

Vedeta a fost însoțită la shopping de fiica ei, Elena


Cum a intrat în „Victoria 46", cântăreaţa s-a „dezbrobodit" şi nu a zăbovit prea multe printre rochiile şi pantofii de firmă, care-ţi iau ochii. Şi-a ales repede ceva de îmbrăcat, a plătit cu cardul, după care s-a întors zgribulită la maşină.

Lori nu a avut nevoie anul acesta de o rochie spectaculoasă de Revelion, căci va petrece noaptea dintre ani pe scenă, cântând.

Solista nu a optat pentru machiaj și rău a făcut


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1