Loredana Groza se decide greu în ce să se îmbrace pe scenă

Citeste tot despre: 

Mai toţi artiştii au început să cânte în garaje. Apoi au evoluat, au ajuns pe cele mai importante scene, dar câteodată e plăcut să-ţi aduci aminte de începuturi. Pe acest lucru a mizat George Zafiu, prezentatorul de la Europa FM, când a lansat seria de concerte live, în garajul radioului. 

Artişti celebri au cântat anul acesta în micul spaţiu din garaj, George (foto stânga) a avut ocazia să-i cunoască personal pe toţi, să-i vadă cum se pregătesc, ce dorinţe şi ce obiceiuri au înainte de concerte.

Cu fetele a fost, parcă, mai greu. Ele vin cu stilist personal, cu geanta de haine din care trebuie să aleagă, cu trusa de machiaj...

Loredana i-a dat cele mai mari emoţii: „Înainte de a fi artistă, e femeie. Mai erau doar câteva minute până la începerea spectacolului, iar ea nu se putea hotărî cu ce să se îmbrace, în fustă, sau în pantaloni.

Cu un minut înainte să intrăm în direct, eu tot o aşteptam. Începusem să-mi fac diverse scenarii, ce o să zic, ce o să fac.

În ultimele secunde, publicul din garaj a explodat în aplauze şi Loredana a apărut. Era îmbrăcată şi în fustă, şi în pantaloni. După câteva piese, fusta a fost dată jos", povesteşte George Zafiu.

Miercuri, 26 octombrie, vine rândul trupei Vama să cânte în garaj. Dacă vrei să obţii şi tu o invitaţie dublă la concert, sună la Europa FM şi spune ce amintire de leagă de muzica lui Tudor Chirilă.

Alexandra Ungureanu, cu stilistul şi make-up artistul după ea

Nu vine la concert machiată şi îmbrăcată de scenă, ci se pregăteşte la locul faptei. Nu singură, ci cu stilistul şi make-up artistul care o însoţesc.


Ca şi ­Loredana, Alexandra Ungureanu a avut o geantă specială cu haine din care şi-a ales costumaţia, precum şi o trusă specială de machiaj.

Dan Bittman a venit în ultimul moment

Holograf a fost prima trupă care a deschis seria concertelor în garaj, aşa că emoţiile organizatorilor de la Europa FM erau mari.


Mai ales că Bittman a venit cu doar câ­te­va minute înainte de începerea transmisiunii.

Din fericire, nu a avut nevoie de prea multe repetiţii, pentru că sunt profesionişti, iar totul a „curs" de la sine.

Brenciu a cerut doar morcovi

Artiştii care au cântat la Europa FM nu au avut pretenţii culinare deosebite. Apa plată a fost de bază, pentru toţi.


Horia Brenciu a fost singurul care a cerut morcovi.

„Cu cel puţin patru ore înainte de un spectacol nu mănânc nimic decât, eventual, morcovi, pentru că se digeră rapid.

Din cauza efortului, a emoţiilor, rişti să-ţi vină mâncarea înapoi. Nici apă nu beau, ca să nu transpir", spunea, pentru Click!, Horia.

Inna, autograf pe capacul unei roţi

George Zafiu se pregătise sufleteşte să întâlnească un artist inabordabil şi cu fiţe, după succesul avut în ultima perioadă.


A avut surpriza să descopere un om absolut normal, dechis la toate propunerile lui.

Inna a cântat live, iar la finalul concertului a dat pentru prima dată autografe fanilor ei în România, dar şi pe capacul unei roţi din garaj.

Mai citeşte:

EXCLUSIV! Loredana, ai nevoie urgent de injecţii cu acid hialuronic!

Lori

o copiază pe Madonna şi la clipuri - VIDEO

Loredana

Groza: «La şcoală, stăteam cu sânii pe sub masă»


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1