Loredana Groza: «La şcoală, stăteam cu sânii pe sub masă»

Citeste tot despre: 

Unele îi vor mai mari, altele ar da orice să mai „taie” din ei. Sânii au fost o problemă şi pentru Loredana Groza, care a recunoscut pentru Playboy că dimensiunea a chinuit-o în liceu.

Citeşte şi:

Uite în ce hal se îmbracă Loredana Groza când iese din casă - FOTO

Lecţii de shopping cu Loredana: află ce trebuie să îţi cumperi în acest sezon

Cât câştigă din afaceri Inna, Loredana, Jojo, Fuego şi Trăistariu

A fost mereu bănuită că ar fi apelat la o operaţie de micşorare a sânilor se gândească însă că i-ar putea mânia pe bărbaţi, Loredana Groza (40 de ani) povesteşte că bustul impresionant a chinuit-o şi a stresat-o şi când era elevă.

„La şcoală stăteam cu sânii pe sub masă. Mai întâi, am fost stresată că nu-mi cresc, iar apoi mi-au crescut prea mult deodată", povesteşte Lori în suplimentul revistei Playboy din această lună.

Din fericire pentru colegii ei de atunci, solista a mărturisit că sutienul nu se regăsea în garderoba ei: „Foarte multă vreme n-am purtat. M-am dedat la această practică de-abia după 20 de ani. De gura unei prietene, mi-am luat primul sutien".

Despre cât de dotată era Loredana Groza în adolescenţă vorbesc de la sine fotografiile de arhivă. La Festivalul de la Mamaia din 1986, Lori ţine, sfioasă, diploma în dreptul sânilor, pentru a-i feri de aparatul foto.

În 1993 purta sacouri largi, însă un a mai târziu, în celebra comedie „A doua cădere a Constantinopolului", Loredana ne-a arătat „podoabele", în magistrala secvenţă cu maioul ud.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1