Liviu Vârciu s-a amorezat la nunta lui Pepe: «E o fată cuminte şi frumoasă! Mă însor dacă e virgină»

Printre invitaţii la nunta lui Pepe cu Raluca Pastramă s-a numărat şi Liviu Vârciu.

Înainte de petrecerea de miercuri seară, acesta a fost şi la cununia civilă şi a oferit câteva impresii pentru reporterii emisiunii "Drept la ţintă": "Pepe a spus «Da» din suflet, l-a «muşcat»", a povestit Vârciu. Şi, mai spune el, cântăreţul a avut şi de ce: "E fericit că s-a căsătorit. Ştie ce şi-a luat lângă el, Raluca e o fată supercuminte. Sunt făcuţi unul pentru celălalt".

El a comentat şi faptul că, în prag de nuntă, au ieşit la iveală o serie de fotografii ale Ralucăi: "«Pepino» ştia de la început toată povestea. Fetele din România au început să devină foarte invidioase şi nu ştiu de ce. Se spun numai prostii, aberaţii. Raluca e foarte cuminte, o cunoaştem toţi".

Şi despre mire a avut numai lucruri bune de spus: "E un tip foarte deştept, avem multe de învăţat de la el, din nebunia lui, din perversiunea lui. Ştie cum să pună lucrurile cap la cap, n-o să-i scape niciodată ceva", l-a complimentat Vârciu. La petrecerea de miercuri urmau să fie "mulţi prieteni care vor cânta. Eu nici n-o să-i dau bani, dar nici n-o să-i iau. E barter!", a dezvăluit el.

"Am cunoscut o fată foarte frumoasă şi cred că mă fac verişor cu Pepino. La nuntă atmosfera este foarte călduroasă şi toată lumea se distrează pentru că suntem numai ăntre prieteni. Mă bucur pentru Pepe, îi văd fericiţi împreună, se distreză împreună şi chiar mă bucur pentru ei. La nunta mea nu se ştie când veniţi. Am greşit o dată, nu mai greşesc şi a doua oară. Eu mă însor doar dacă găsesc vreo virgină", a mai spus Vârciu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1