Liviu Vârciu, rol de cuceritor în serialul «Moştenirea»

Citeste tot despre: 

În timp ce fosta nevastă Adelina Pes­­triţu de-abia aşteaptă să debuteze în rol de puşcăriaşă într-o nouă telenovelă de la Antena 1, Liviu nu se lasă nici el mai prejos şi îi va face concurenţă în serialul “Moştenirea”, ce va fi difuzat în această toamnă de Pro TV.

Liviu va juca în continuare rolul lui Orlando, început în "State de România", însă povestea personajului său ia o nouă întorsătură. El e acum preocupat să o cucerească pe Maricica (interpretată de actriţa Cosmina Dobrotă).

Oricum, pe Liviu îl prinde de minune rolul de mare crai, căci şi în viaţa reală e un cuceritor înrăit. Alături de Liviu, în serial va mai juca şi actorul Pavel Bartoş, care va întruchipa personajul Jules.

 
 

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1