Liviu Vârciu, nedespărţit de fosta iubită şi de fetiţa lor

11 ani. Atât a stat Liviu Vârciu departe de Carmina, fetiţa lui. Din această toamnă, însă, micuţa s-a mutat, împreună cu mama ei, în Bucureşti, iar cântăreţul este nedespărţit de copilă. Prezentatorul tv de la Kanal D a avut grijă să o înscrie la cea mai bună şcoală şi a împărţit cu ea emoţiile din prima zi în clasa a cincea.

De mai bine de o lună, viaţa lui Liviu Vârciu s-a schimbat radical. După 11 ani în care şi-a văzut fetiţa doar atunci când ajungea la Arad, prezentatorul tv a reuşit să o aducă lângă el. Acesta a convins-o pe Ami, mama Carminei, să se mute în Bucureşti, iar cele două locuiesc acum în acelaşi cartier cu solistul şi prezentatorul tv.

De când a devenit tată cu normă întreagă, Vârciu îşi petrece tot timpul liber în compania fiicei sale şi ar face orice să o vadă fericită şi mulţumită. „Sunt foarte fericit că este lângă mine. Ei îi dedic tot timpul meu liber şi e şi normal să fie aşa. Sunt un tată împlinit", a declarat Liviu, pentru Click!

Prezentatorul tv a făcut pe şoferul pentru cele două


Ca un părinte responsabil ce este, prezentatorul tv s-a ocupat şi de viitorul academic al Carminei, care a intrat în clasa a cincea. După ce s-a interesat în stânga şi-n dreapta, Vârciu a decis că cea mai bună opţiune pentru fiica lui este o instituţie de stat, unde recomandările au fost pe măsura exigenţelor sale. Vineri, artistul a fost surprins de fotoreporterii Click! în timp ce se afla cu Ami, mama fetiţei sale, dar şi cu micuţa Carmina la şcoală, unde au fost să discute transferul acesteia cu doamna director.

„Am fost cu ele la şcoală, să stăm de vorbă cu doamna directoare, dar şi să vedem clasa, profesorii, totul. Eu am ales unde va învăţa Carmina, pentru că am vrut să aibă parte de ce e mai bun. M-am interesat, iar recomandările m-au convins că este cea mai bună alegere", a declarat cântăreţul.

Chiar dacă era sigur că a făcut cea mai bună alegere, Liviu a avut emoţii foarte mari ieri, în prima zi de şcoală. Acesta a fost nelipsit de lângă Carmina şi a trăit alături de fiica sa prima zi din clasa a cincea. „Am avut emoţii ca orice părinte, e firesc. A fost prima zi din clasa a cincea pentru Carmina şi era normal să fiu acolo, lângă ea", a mărturisit Vârciu, pentru Click!

Şi ei sunt tătici-model

Irinel Columbeanu se ocupă de educaţia fiicei sale. După cinci ani de căsnicie cu Monica Gabor (26 de ani), Irinel Columbeanu (55 de ani) a devenit din nou un bărbat singur în 2011, iar în 2013 a obţinut şi custodia fiicei sale, Irinuca. Omul de afaceri este cel care se ocupă acum de creşterea şi educaţia micuţei, căreia are grijă să nu-i lipsească nimic. Irina merge la cursuri de pictură şi sculptură, a participat la un concurs de Miss şi este încurajată de tatăl ei să-şi dezvolte talentele.


Adrian Cristea îi dedică mai mult timp Raniei. De când a fost implicat în nişte scandaluri mondene cu fosta iubită, Bianca Drăguşanu (31 de ani), Adrian Cristea (29 de ani) şi-a găsit liniştea în braţele fetiţei sale, Rania. Micuţa de 5 ani e acum mereu în preajma fotbalistului, după o lungă perioadă. Adi Cristea e nelipsit de la evenimentele importante din viaţa fetiţei, iar săptămâna trecută a sărbătorit ziua de naştere a acesteia, la un local din Parcul Herăstrău.

Liviu Vârciu va rămâne fără apartamentul de trei camere

Liviule, foştii colegi au uitat de muzică!

FOTO Liviu Vârciu, aşa cum nu l-ai mai văzut îmbrăcat!

Irinuca refuză să plece în America

Cristea e tată model de când s-a despărțit de Bianca


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1