Le-au acoperit silicoanele la «Dansez»!

Citeste tot despre: 

Surprize, surprize la „Dansez pentru tine". Cea de-a noua ediţie a debutat vineri cu o mare dezamăgire. Concurentele, toate modelate bine de medicul estetician, şi-au acoperit sânii, de parcă ar fi fost la mănăstire, nu la un spectaculos show tv.

Am ajuns s-o vedem şi pe asta! Organizatorii concursului „Dansez pentru tine" au pus embargo pe silicoane, altfel nu se explică lipsa acută a decolteurilor, la prima ediţie de vineri seara.

Mai citeşte:

Cum s-a schimbat viaţa câştigătorilor de la «Dansez pentru tine»

Cătălin Botezatu, prestaţie de excepţie, Doru şi Dragoş, condamnaţi la duel

Spătaru e plină de vânătăi şi şchiopătează!

Cum arată Andreea Spătaru nemachiată

8 secrete din spatele ringului de dans

Spre surprinderea şi dezamăgirea fanilor, obişnuiţi de Andreea Mantea să sară sânii din sutien, Andreea Spătaru, Iuliana Luciu, Diana Dumitrescu şi Anamaria Ferenţ au coborât în ring închise până la ultimul năsturaş, ca nişte şcolăriţe cuminţi.

Diana Dumitrescu şi-a văduvit fanii de o privelişte sexy

Nici ele nu au părut în largul lor, doar sunt antrenate să pozeze sexy şi să apară pe scenă cât mai sumar îmbrăcate. În plus, e şi păcat, din moment ce au dat bani grei pe implanturi, Andreea, Iuliana şi Diana fiind modelate de acelaşi chirurg estetician, Radu Ionescu.

Până şi fetele au fost nemulţumite de costumele pe care le-au purtat la cele două stiluri de dans, stomp şi quick-step, conştiente fiind că un sân frumos, arătat cum şi cât e nevoie, aduce voturi şi simpatie.

Iuliana Luciu şi-a pus silicoane imense degeaba

Din fericire, nici una dintre concurente nu a ajuns la duel, ghinioniştii fiind Doru Todoruţ cu Emanuela Oprişan şi Dragoş Bucurenci cu Elena Geru.

Peste 2 milioane de telespectatori

Sezonul al nouălea al emisiunii "Dansez pentru tine" a debutat exploziv vineri seara, la Pro TV. Peste 2 milioane de români au urmărit în minutul de aur, 20.49, competiţia visurilor.

Din păcate, aceştia au aşteptat în van un număr de striptease în ring. În intervalul orar 20.29 - 1.15, Pro Tv a înregistrat pe întreg publicul din mediul urban o medie de audienţă de 7,6 puncte de rating.

Pentru Doru şi Emanuela (stânga) trimiteţi un SMS la 1276 cu textul “Doru” sau sunaţi la 0900760600. Pentru Dragoş şi Elena (dreapta) trimiteţi un SMS la 1276 cu textul “Dragoş” sau sunaţi la 0900760602.

Bote s-a rugat la Ghighiu!

Cătălin Botezatu este atât de încântat că s-a clasat pe locul 1 la prima ediţie „Dansez pentru tine", încât a ţinut morţiş să mulţumească divinităţii pentru această performanţă.

Astfel, duminică la orele prânzului, Bote, împreună cu zece dintre manechinii săi, a mers la Mănăstrirea Ghighiu, pentru a se ruga şi a aprinde lumânări.

Deşi maşinile lor luxoase au atras privirile tuturor, designerul şi băieţii lui au renunţat la atitudinea de vedetă şi au preferat să stea la coadă şi să asculte slujba precum toţi ceilalţi enoriaşi.

Ce sexy erau înainte!

Ediţia precedentă a concursului "Dansez pentru tine" i-a bucurat şi pe cei mai pretenţioşi bărbaţi. În fiecare vineri, concurentele au avut grijă să ne arate ce au ele mai frumos, cea mai îndrăzneaţă fiind, de departe, Andreea Mantea (stânga).

Nici Sandra Neacşu, partenera lui Jean de la Craiova, nu a fost zgârcită cu apariţiile sexy.
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1