Laura Lavric şi-a dat în judecată sora şi îi cere 100.000 €

CLIIMA20130429_0136_1.jpg

Solista şi sora ei, Ecaterina, sunt certate de ani buni

Scandalul dintre interpreta Laura Lavric si sora ei, Ecaterina, a ajuns în instanţă. Artista şi-a dat în judecată sora pentru calomnie şi îi cere daune de 100.000 de euro. Prima înfăţişare în proces va avea loc după Paşte.

La cât de mult se urăsc, nu ai spune că sunt surori. Cântăreaţa Laura Lavric şi sora ei, Ecaterina, şi-au aruncat de-a lungul timpului vorbe grele, prin intermediul emisiunilor de televiziune. Scandalul a culminat cu acuzaţiile de prostituţie pe care Ecaterina i l-a adus surorii ei. Aceasta a afirmat că, în anii '90, Laura Lavric ar fi întreţinut relaţii sexuale pe bani în timpul turneelor pe care le-a făcut în Statele Unite ale Americii. La rândul ei, artista a spus despre sora sa că este nebună şi i-a cerut socoteală în instanţă. Ea a dat-o în judecată pe Ecaterina pentru calomnie, motivând că afirmaţiile acesteia i-au afectat imaginea publică.

„M-a deranjat şi m-a invidiat o viaţă întreagă, dar şi după moartea mamei, că mi-a făcut mie testament. Păi oare de ce lasă un părinte testament unuia dintre copii?", s-a întrebat, retoric, artista, care îi cere surorii ei daune în valoare de 100.000 de euro.

Prima înfăţişare în proces va avea loc după Paşte. Războiul dintre solistă şi sora ei, care e stabilită în Canada, a izbucnit acum un an, după moartea mamei lor. Ecaterina i-a reproşat Laurei că nu i-a împlinit bătrânei de 87 de ani ultima dorinţă, aceea de a muri în patul său de acasă, ci a dus-o într-un spital.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1