La numai 14 ani, Nicole Cherry a ajuns un idol al generaţiei sale

Cântă, dansează şi joacă în filme şi seriale. Şi-au dorit să devină vedete şi le-a reuşit, însă pentru visele lor au renunţat la copilărie şi au făcut sacrificii. Nicole Cherry, Cristina Ciobănaşu, Bianca Neagu, Monica Odagiu, Andrada Popa şi Bogdan Iancu sunt doar câteva exemple de adolescenţi vedete.

Nicole Cherry a reuşit să cucerească inimile a milioane de fani care au auzit-o cântând piesa „Memories". Are doar 14 ani, o voce demenţială, iar numele ei adevărat este Ghinea Janina Nicoleta, pe care l-a schimbat în Nicole Cherry. „Îmi plac foarte mult cireşele şi am zis că este un nume de scenă foarte bun acesta", ne-a mărturisit Nicole.

„Cireşica", aşa cum e alintată de familie şi prieteni, a început să cânte încă de la 10 ani şi a reuşit să paricipe la mai multe festivaluri pentru copii. Mamaia Copiilor a fost prima competiţie la care a participat, urmând apoi să fie prezentă şi pe scenele altor festivaluri de muzică, din ţară, pentru copii.


Apoi a participat la un show de televiziune care s-a numit "Televiziunea Copiilor", emisiune produsă de Titus Munteanu pentru TVR1. Şansa ei s-a numit producătorul Bogdan Tomo, cel care a descoperit-o şi cu care a lucrat la piesele de până acum.


Deşi este foarte ocupată cu filmări, concerte, emisuni de radio şi televiziune, Nicole nu neglijează şcoala. Puştoaica studiază în cadrul Colegiului "Dinu Lipatti", din Bucureşti, la sectia percuţie şi pian, şi încearcă să nu chiulească, să fie un model pentru colegii ei. Deşi ocupată, puştoaica primeşte în continuare o mulţime de oferte, de la a susţine concerte, până pentru a face reclamă diverselor produse, de la papetărie, la haine şi accesorii pentru tineri, care o consideră un idol al generaţiei sale.  


De la «Dansez pentru tine» a ajuns la LaLa Band


În 2008 Alex Velea şi Cristina Stoicescu participau la "Dansez pentru tine" pentru o puştoaică din Botoşani, ai cărei părinţi aveau probleme. Mama plecase la muncă în străinătate şi tatăl îi creştea pe ea şi pe fratele ei foarte greu. Puştoaica, pe numele ei Cristina Ciobănaşu, a fost atunci remarcată de producătoarea Ruxandra Ion, care i-a oferit şansa de a învăţa în Bucureşti.

În 2008, două vedete au dansat pentru  ea la “Dansez pentru tine”


Cristina e astăzi vedetă la 17 ani, căci între timp, pasionată de actorie, a jucat în câteva producţii de televiziune ca "Îngeraşii", "Aniela", "Iubire şi onoare" şi "Pariu cu viaţa". În 2011, după lecţii de canto cu Crina Mardare, se alătură trupei LaLa Band şi serialului "Pariu cu viaţa", două proiecte care au devenit un adevărat fenomen pentru tinerii adolescenţi. De ceva vreme, împreună cu iubitul ei, Vlad Gherman, face parte şi din trupa ONE, cu care a lansat un prim album.

Andrada Popa se descurcă bine solo

Pentru adolescenta de 16 din emisiunea "8 într-o barcă" de la TVR 2, celebritatea a venit încă de la o vârstă fragedă. Andrada a participat la mai multe festivaluri de muzică precum "Mamaia copiilor" sau "Cerbul de aur junior", unde a câştigat nenumărate premii. Din 2011 s-a alăturat trupei LaLa Band şi a jucat în serialul "Pariu cu viaţa", asta până la începutul acestui an.

Aşa arăta Andrada când era mai mică


Puştoaica este în prezent elevă la Colegiul Naţional Bilingv ,,George Coşbuc" din Bucureşti. Chiar dacă a renunţat la trupă şi la serial, Andrada nu a renunţat la muzică, lansând o piesă solo alături de J Yolo, care s-a numit "Champions in disguise", iar acum se pregăteşte pentru o nouă melodie. Pe Andrada o puteţi vedea la TVR 2 în emisiunea "8 într-o barcă".

Bogdan Iancu, coleg cu Bănică şi Depardieu

Are doar 14 ani şi îl şţtiţi, cu siguranţă, din rolul lui Horaţiu din pelicula "Ho Ho Ho", unde a jucat alături de Ştefan Bănică şi Alina Chivulescu. Puştiul a crescut şi anul acesta a jucat alături de Gerard Depardieu în pelicula "A Farwell Fools" - "Condamnat la viaţă", unde îl interpretează pe Ale. Puştiul a mai jucat în ultimele două sezonae ale serialului "Pariu cu viaţa" de la Pro TV şi filmează pentru noua producţie de cursă lungă "O nouă viaţă", ce va fi transmisă anul viitor. Tot Bogdan a jucat şi în "Omega Rose", un film de acţiune ce va apărea anul viitor pe marile ecrane. Bogdan studiază la Colegiul bilingv George Coşbuc şi a apărut şi în mai multe spoturi publicitare.

Bianca Neagu se axează pe studii

Are 17 ani şi o ştie o lume întreagă din prima telenovelă românească, "Numai iubirea". Avea 8 ani când a jucat în acest proiect alături de Oana Zăvoranu, Alexandru Papadopol şi Corina Dănilă. A mai jucat apoi în "Păcatele Evei", "Mamă după ora 5", "Daria, iubirea mea", "Inimă de ţigan", "The Whistleblower" unde a filmat alături de Rachel Weisz. Puştoaica a apărut şi în mai multe spoturi publicitare, iar acum se concentrează asupra studiilor, fiind elevă în clasa a XII a la Colegiul naţional Dinu Lipatti - secţia actorie.

În 2004 filma “Numai iubirea”


Acum, tânăra a luat o pauză pentru a se ocupa de şcoală pentru că urmează bacalaureatul şi admiterea la UNATC.

Monica Odagiu înregistreză un album solo

Muzica este viaţa ei şi crede că această pasiune se trage din familie, mai ales că sora ei, Ana, cântă şi are la activ mai multe producţii de televiziune. Monica are 18 ani, este clasa a XI la Liceul Dinu Lipatti şi este îndrăgostită de muzică de mică.


A participat la mai multe festivaluri şi concursuri, iar în 2011 a fost aleasă pentru a face parte din trupa LaLa Band şi a juca în serialul "Pariu cu viaţa". În urmă cu un an s-a retras din acest proiect şi în 2012 a participal la "Vocea României" de la Pro TV. De anul acesta împreună cu sora sa a format un grup cu care susţine diverse concerte la evenimente mondene. În plus, Monica înregistrează piese pentru un viitor album pe care îl va lansa anul viitor.


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1