«L-a părăsit de teamă că o înşela»

Mădălina Manole a fost iubită în secret ani de zile. Un miliardar român, stabilit în America, o diviniza pe „fata cu părul de foc". Este vorba despre Adrian Tarău, un cunoscut om de afaceri, care nu a reuşit să o ţină lângă el decât o scurtă perioadă de timp.

Citeşte şi

Iubitul secret al Mădălinei Manole, un miliardar român stabilit în America!

Viaţa trăită alături de Şerban Georgescu i-a provocat traume adânci în suflet Mădălinei.

Ştia că bărbatul sufletului ei obişnuia să calce strâmb, iar după divorţ teama de a fi înşelată, din nou, a urmărit-o mult timp. Imediat ce a încheiat capitolul Şerban, artista l-a cunoscut pe Adrian Tarău, un bărbat putred de bogat, stabilit în America.

„Mădălina l-a cunoscut pe Adrian, între cele două căsnicii. A cântat în Chicago, iar el a venit să o vadă.. Tipul foarte bogat, o urmărea de mult şi s-a îndrăgostit de ea. Îi cunoştea toate melodiile, venea după ea la toate concertele. I-a făcut o curte super-romantică, cu lumânări, flori, şampanie, icre, de se simţea Mădălina ca o adevărată prinţesă. Nu mai vorbim de cadouri. I-a dat maşină, bani, iar de ziua ei un laptop. Vroia să-i dăruiască chiar şi un teren", povesteşte Roxana Popescu, textiera şi prietena de suflet a cântăreţei.

Relaţia idilică dintre cei doi nu a durat mai mult de câteva luni. Chiar dacă miliardarul, cu trei ani mai mic decât ea, îi făcea toate poftele, artista a decis să-i dea papucii

„Se mutase la el acasă, în America, dar era speriată de bombe, după relaţia cu Şerban. Începuse să fie suspicioasă, i se părea că Adrian umblă cu alte femei, pentru că omul mai pleca de acasă şi o lăsa singură. După câteva luni, s-a întors în ţară şi nu a vrut să mai audă de el. Mai mult, toate cadourile primite de la Adrian i le-a înapoiat mamei acestuia. Dacă ar fi rămas cu omul ăsta, Mădălina ar fi fost acum o super Monica Columbeanu", concluzionează femeia.

Cine e Adrian Tărău

Adrian Tărău este un controversat om de afaceri român, despre care se spune că s-ar ocupa cu trafic de combustibil şi spălare de bani.

Tot despre el se spune că ar fi implicat în afaceri ilegale din lumea fotbalului şi că, în urmă cu mulţi ani, ar fi fugit în SUA cu 11 milioane de euro. În 2001, el a fost arestat sub acuzaţia de complice la contrabandă.

Nu au existat însă dovezi împotriva sa, astfel că Adrian a cerut daune de jumătate de miliard de lei, pe care, după un an, le-a şi primit. În 2004, afaceristului i s-a propus funcţia de preşedinte al Federaţiei Românde de Judo, pe care însă a refuzat-o.

Citeşte şi

Cine va pune mâna pe averea Mădălinei?

Vraciul Mădălinei Manole rupe tăcerea: «Era foarte tristă»

Petru Mircea: «Lumea proastă speculează»


Cei trei bărbaţi din viaţa Mădălinei semănau izbitor

Mădălina a avut în viaţă trei mari iubiri: Şerban Georgescu, Adrian Tărău şi Petru Mircea. Ca o ironie a sorţii, cei trei bărbaţi seamănă fizic izbitor: acelaşi zâmbet, aceeaşi privire, chiar şi aceeaşi statură. Toţi au iubit-o cu patos şi au dorit să le fie soţie.

CLIIMA20100721_0168_1.jpg

Şerban Georgescu, primul soţ şi Petru Mircea, al doilea soţ

Fiecare relaţie s-a încheiat însă atunci când a vrut Mădălina. Pe Şerban l-a părăsit după 15 ani de căsnicie cu năbădăi, dar şi cu mari performanţe muzicale, iar cu Adrian şi-a încheiat socotelile când solista a ajuns la concluzia că nu este bărbatul visurilor sale. Cât îl priveşte pe Petru, Mădălina parcă a vrut să îl pedepsească de tot, plecând definitiv din viaţa lui, chiar de ziua ei de naştere, pe 14 iulie.

Petru Mircea: «Mădălina Manole nu a murit» VIDEO

Era Mădălina nebună? Petru Mircea: «Toată lumea a încercat să o lămurească să meargă la un psiholog»


Petru Mircea dezvăluie ce a determinat-o pe Mădălina să se sinucidă!

Petru Mircea povesteşte ultima noapte de dragoste a Mădălinei Manole!

Mădălina Manole a vrut să se omoare de cel puţin de trei ori!


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1