Julia Jianu: «Trebuie să te iubesc că mă faci zdreanţă?»

Citeste tot despre: 

Se încing iar spiritele între Julia Jianu şi presupusul său amant, Bogdan B! Bărbatul, furios că a fost trădat în amor, a dat publicităţii un sms primit de la solistă, presărat cu înjurături şi cu ameninţări.

Scandalul sexual dintre Julia Jianu şi amantul ei, Bogdan B, relatat pe larg pe ziarul Click!, părea îngropat, căci ambele părţi au păstrat, timp de două săptămâni, tăcerea. Iată însă că bărbatul nu a mai rezistat presiunilor făcute de amantă şi a făcut public, pe site-ul STL.ro, un mesaj în care Julia îl face cu ou şi cu oţet: „Eu nu înţeleg ce p**a mea ai acum? Când eu am simţit demult ura ta şi dispreţul tău, spus de câte ori, chipurile, te enervai! Trebuie să te iubesc cumva că mă faci zdreanţă?".

Contactat de reporterii Click!, Bogdan B nu a infirmat că ar fi primit acest sms, însă nu a dorit să facă declaraţii suplimentare. Cu inima frântă şi iritat la culme de participarea artistei la „Dansez pentru tine", împreună cu soţul său, Bogdan B, în vârstă de 44 de ani, promite că astăzi va face publice toate sms-urile cu care l-a bombardat Julia de la începutul scandalului sexual.

«Am făcut sex cu Julia»

Bogdan B s-a întâlnit în urmă cu trei săptămâni cu reporterii Click! şi a făcut declaraţii incendiare, referitor la relaţia lor clandestină. El ne-a spus că făceau sex neprotejat în apartamentul lui, şi că soţul vedetei, Bogdan Jianu, nu era străin de situaţie.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1