Jos cu bustul, că nu seamănă cu Nicolaescu!

Citeste tot despre: 

Au vrut să-i aducă un omagiu marelui regizor, dar n-au reuşit decât să provoace un mare scandal. În urmă cu circa 2 săptămâni, Primăria din Târgu Jiu a dezvelit un bust al lui Sergiu Nicolaescu. Stupoare, însă! Lucrarea nu are nici o legătură cu chipul regizorului, motiv pentru care sculptura va fi refăcută.

Bustul lui Sergiu Nicolaescu a fost dezvelit cu mare fast la Târgu Jiu. Soţia sa, Dana Nicolaescu (36 de ani), câţiva dintre prietenii maestrului, dar şi admiratori ai săi au fost de faţă atunci când lucrarea a fost prezentată publicului. Momentul în care pânza a căzut de pe chipul regizorului i-a lăsat, însă, pe mulţi cu gura căscată.

Văduva maestrului, Dana Nicolaescu, a fost prezentă la ceremonie

Nu semăna deloc cu acesta! Dezamăgirea a fost totală, iar mulţi dintre cei prezenţi la ceremonie şi-au arătat indignarea. Chiar şi sora regizorului, Iolanda Nicolaescu (86 de ani), care n-a fost invitată la eveniment, a spus că sculptura nu are nimic în comun cu fratele său: "E o blasfemie acest bust. După ce voi termina procesul cu cumnata mea (n.r. Dana Nicolaescu), voi merge la Târgu Jiu şi voi da jos acea monstruozitate".

Văzând reacţiile oamenilor, primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a decis să refacă bustul realizat de sculptorul craiovean Rodion Gheorghiţă. „Le-am dat o lună pentru a-şi clarifica situaţia. Primăria nu a vrut decât să dea o mână de ajutor familiei, care prin domnul regizor Cărmăzan şi doamna Dana Nicolaeascu, a comandat bustul şi a stabilit cine să-l realizeze", a declarat Cârciumaru.

Scandal şi pentru bustul lui Sergiu Nicolaescu

Scandal! Preoţii n-au vrut să sfinţească troiţa lui Sergiu Nicolaescu

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1