Iulia Vântur, încă 14 zile de emoţii pentru iubitul ei

Citeste tot despre: 

Ieri a fost o zi decisivă pentru starul de la Bollywood! Judecătorii din Mumbai trebuiau să ia o decizie în privinţa punerii sub acuzare a lui Salman Khan, de 47 de ani, pentru omor din culpă într-un dosar deschis din 2002. În cazul în care se rejudeca dosarul, Khan era pasibil de 10 ani de închisoare.

De 11 ani Khan se plimbă prin tribunale după ce a călcat cinci oameni pe stradă cu bolidul lui la 28 septembrie 2002, în localitatea indiană Bandra. Actorul avea 60 de mg de alcool în sânge şi gonea cu mult peste viteza legală.

Un om şi-a pierdut viaţa atunci şi alţi patru au avut nevoie de îngrijiri medicale. De-a lungul procesului, avocaţii lui Salman Khan au reuşit să schimbe încadrarea de la omor din culpă la omor prin imprudenţă, insistând pe faptul că starul nu a avut nici o intenţie de a ucide pe cineva atunci când s-a suit băut la volan. Acuzarea se baza pe declaraţia gărzii de corp a lui Khan, care a murit în timpul procesului. Dispariţia acesteia a schimbat complet datele problemei.

Presa indiană suspectează că martorii ar fi fost cumpăraţi şi că tergiversarea judecării nu are decât un singur scop: prescrierea pedepsei. Însă dincolo de aceste speculaţii, frumoasa Iulia Vântur, de 29 de ani, trece prin emoţii uriaşe. În loc să facă planuri de vacanţă sau, de ce nu, de nuntă, Salman Khan nu are voie să părăsească teritoriul ţării şi îşi concentrează toate resursele în soluţionarea problemelor juridice.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1