Iulia Albu şi-a tras ochelari ca-n desene animate

CLIIMA20121124_0069_1.jpg

Ochelarii cu patru lentile sunt marca Henrik Vibskov şi costă 200 € (FOTO: Click!)
Citeste tot despre: 

Este, fără îndoială, cea mai controversată vedetă în ceea ce priveşte look-ul ei. Iulia Albu a fost surprinsă de fotoreporterii Click! purtând pe nas o pereche tare ciudată de ochelari şi ne-a dezvăluit ce accesorii asemănătoare mai are în colecţia personală.

Zilele trecute, a şocat, din nou! Iulia Albu (31 de ani) a fost surprinsă pe stradă de fotoreporterii Click!, purtând nişte ochelari de soare inediţi, pe model Minnie Mouse, cu patru lentile.

Ochelarii cu patru lentile sunt marca Henrik Vibskov şi costă 200 €

CLIIMA20121124_0066_1.jpg

Ochelarii cu patru lentile sunt marca Henrik Vibskov şi costă 200 € (FOTO: click!)

Ceva ieşit din comun, aşadar! Iulia se ducea la reprezentanţa Gucci, să-şi achiziţioneze câteva piese excentrice. Cel mai şocant accesoriu pe care l-a purtat în acea zi i-a făcut pe trecători s-o privească îndelung. Ea a ales o pereche de ochelari de soare cu patru lentile, neobişnuiţi.

Aici, Iulia poartă ochelari de la Prada, “Minimal Baroque“.Costă 1.000 € Foto:Click!

CLIIMA20121124_0067_1.jpg

Ochelarii cu patru lentile sunt marca Henrik Vibskov şi costă 200 € (FOTO: click!)

„Ochelarii pe care i-am purtat în acea zi sunt marca Henrik Vibskov şi i-am cumpărat la preţul de 200 de euro, de pe un site specializat. Aceşti ochelari, alături de organizerele Filofax şi genţile tip «doctor bag», sunt una dintre achiziţiile mele preferate pentru acest sezon. Designul lor aminteşte de animaţiile clasice Disney cu Mickey Mouse, animaţii pe care le păstrez şi astăzi în colecţia mea «secretă»", ne-a declarat Iulia.

Aceşti ochelari sunt de la Karen Walker şi costă 300 €

CLIIMA20121124_0065_1.jpg

Ochelarii cu patru lentile sunt marca Henrik Vibskov şi costă 200 € (FOTO: click!)

Doamna Albu se declară o împătimită a modelelor de ochelari de soare extravaganţi, cea mai scumpă pereche din colecţia ei fiind un model Prada, pentru care a plătit 1.000 de euro. Cu toate că pentru mulţi români apariţiile sale sunt mult prea îndrăzneţe, Iulia nu se abate de la drumul ei.

„Domeniul în care eu lucrez este unul extrem de permisiv, devenind uneori, în mod paradoxal, inaccesibil unor tipologii convenţionale. Este cu adevărat locul ideal pentru personalităţi ce ies din tipare, pentru un tip de gândire creativă, de multe ori considerată exagerată sau avangardistă de către societate. Coco Chanel spunea că «cel mai mare act de curaj este acela de a gândi pentru tine însuţi. Cu voce tare». O lecţie pe care mulţi ar trebui să şi-o însuşească", ne-a mai declarat Iulia.

Ochelarii marca Henrik Vibskov sunt inspiraţi din  animaţiile cu Mickey Mouse

CLIIMA20121124_0068_1.jpg

Ochelarii cu patru lentile sunt marca Henrik Vibskov şi costă 200 € (FOTO: click!)

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1