Iulia Albu și Mihai Albu s-au împăcat

CLIIMA20140303_0052_1.jpg

Iulia si Mihai Albu
Citeste tot despre: 

Bomba a fost aruncată de Oana Turcu pe blog. Se pare că vedeta Antenei Stars i-a văzut pe cei doi împreună, la ultimul târg de nunți de la Palatul Parlamentului.

"Un pic! Așa zic oamenii din staff-ul lui Mihai Albu. Ce s-a întâmplat? Prietenia noastră s-a transformat în vecinătate pentru trei zile, la Expo Ideal Mariaj, târgul de nunți care s-a desfășurat în weekend la Palatul Parlamentului și unde Ardes a avut super-oferte. Am avut standul învecinat cu cel al lui Mihai", scrie Oana pe blogul personal.

CLIIMA20140303_0054_1.jpg

Iulia si Mihai Albu

"Surpriza a venit chiar duminică, cu câteva ore înainte ca evenimentul să se încheie. Trebuie să vă spun că revista care a organizat întâlnirea, Ideal Mariaj, o are ca om de bază pe Iulia. Și iată cum, duminică la prânz, Iulia și Mihai au intrat împreună la eveniment, se comportau ca un cuplu, ba chiar Iulia îl strigă pe Mihai: "Ia cheile de la mașină! Vezi că am uitat în mașină...", mă rog, nu intrăm în detalii de bucătărie internă. În orice caz, toată lumea i-a văzut așa cum îi știam pe vremuri, ca o familie!", a completat Oana Turcu.

CLIIMA20140303_0053_1.jpg

Iulia si Mihai Albu


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1