Iubitul Deliei vrea să se împace cu fosta prietenă!

Citeste tot despre: 

Delia nu are noroc la bărbaţi, iar viaţa ei amoroasă e plină de iţe încurcate. Cuplată de două luni cu Răzvan Munteanu, afaceristul joacă la două capete, căci nu a reuşit să o dea uitării pe fosta lui iubită, Roxana Paraschivoiu. Părăsit de ea, Răzvan încearcă să o împace cu sms-uri siropoase.

Flirturile dintre Delia (28 de ani) şi afaceristul Răzvan Munteanu (33 de ani) au început în urmă cu două luni, când, ambii erau implicaţi în alte relaţii, de lungă durată.

Coincidenţă sau nu, manechinul Roxana Paraschivoiu i-a dat papucii lui Răzvan în septembrie, dar până ca Delia şi Răzvan să devină un cuplu oficial a fost cale lungă.

Deşi abia a recunoscut relaţia cu solista, se pare că Munteanu nu a reuşit să o uite pe Roxana, prezentatoarea emisiunii "D-Paparazzi", de la Kanal D şi îşi reîncearcă norocul la inima ei. Contactată telefonic, Roxana a râs complice: "Eu şi Răzvan ne-am despărţit la sfârşitul lui septembrie. A fost o relaţie o.k., care s-a terminat. Într-adevăr, a fost decizia mea să ne despărţim. Nu vreau să intru în detalii, dacă mă mai caută sau nu. Pe parcursul celor câteva luni cât am format un cuplu, eu am mai fost şi plecată din ţară", a povestit Roxana, pentru Click!

Apropiaţii fotomodelului susţin că ea continuă să primească mesaje siropoase de la Răzvan, care-şi exprima dorinţa arzătoare de a se împăca. Mai mult, există zvonuri potrivit cărora afaceristul şi-a dorit să se cupleze cu Delia doar pentru imagine şi pentru a-şi promova cluburuile pe care le deţine. Ipoteză plauzibilă, căci Răzvan urmează să-şi extindă afacerile, în curând, şi la munte.

Delia Matache: «Am refuzat să mă uit la acel filmuleţ sexy»

Delia Matache: «E ca şi cum stai pe toaletă şi te vede toată lumea»

Delia Matache, în tandreţuri cu noul iubit!

Delia Matache: «Mă simt violată şi umilită!»

Roxana, «sosia» lui Moni


Supranumită sosia Monicăi Columbeanu, Roxana Paraschivoiu (24 de ani) are o carieră în modelling de ani buni. A lucrat foarte mult în străinătate, a absolvit Facultatea de Relaţii Publice David Ogilvy, iar în urmă cu două luni a devenit prezentatoarea emisiunii "D-Paparazzii" (Kanal D).

Înainte de Răzvan, a mai avut o relaţie de doi ani cu un artist francez, alături de care a locuit la Paris.

Delia şi Florin s-au separat din cauza lui Răzvan!


Florin Moldoveanu nu a fost chiar uşă de biserică în relaţia cu Delia, iar solista şi-a luat revanşa. După un an şi opt luni de amor cu năbădăi, cei doi s-au separat, de comun acord, după ce Florin a găsit sms-uri compromiţătoare, în telefonul Deliei.

Deşi îşi petrecea mai tot timpul în compania lui Răzvan, solista a recunoscut relaţia cu afaceristul abia săptămâna trecută.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1