Iubitul Deliei: Nu am avut nimic cu Andreea Tivadar

Sătul de scandalul iscat în jurul triunghiului conjugal Delia Matache - Florin Moldoveanu - Andreea Tivadar, iubitul Deliei a dezminţit orice relaţie amoroasă cu manechinul care a declarat că a trăit o poveste de dragoste cu el.

Iubitul Deliei către Tivadar: «O să spun că te plăteam cu 200 €»

Andreea Tivadar: «Iubitul Deliei mi-a luat maşina»

Mai mult, el susţine că nu a văzut-o decât de două-trei ori şi a vorbit cu ea la telefon o singură dată, în urma declaraţiilor acesteia în presă.

"O cunosc conjunctural, făcea parte dintr-un grup larg de prieteni. Nu am avut nimic cu ea. Undeva în proporţie de 90%, lucrurile sunt inventate de presă, 10% au reuşit să-i pună câteva vorbe în gură. Neavând experienţă de viaţă, fiind mirajul dorinţei de apariţie, toate fetele se visează Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu", a spus Florin Moldoveanu, despre Andreea Tivadar, în cadrul emisiunii Happy Hour.

După ce Tivadar a declarat, pentru Click, că a primit ameninţări din partea afaceristului, Moldoveanu a negat afirmaţiile manechinului.

"Sunt o persoană civilizată. Nu ameninţ pe absolut nimeni. Am vorbit cu ea la telefon, ieri, pentru prima dată, am întrebat-o dacă ea alimentează aceste articole şi mi-a spus că nu", a mai spus iubitul Deliei, care a precizat şi că a divorţat.

Citeşte şi:

Andreea Tivadar: "Mi-e ruşine de părinţii mei că presa mă numeşte amantă"

Cu Tivadar la Mamaia, cu Matache în Italia

Delia: «Nu-l las pe Florin nici dacă mă înşală!»

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1