Iubita lui Tavi Colen ia 500 de euro ca să fie «gazdă»

Emma Ştefan, câştigătoarea show-ului tv "Next Diva" și jumătatea celebrului "Talisman", Tavi Colen, prinde avânt în lumea muzicală. Aceasta a fost răsplătită cu o sumă frumuşică de bani, pentru un eveniment.

După ce a a avut o vară pline de concerte, alături de Tavi Colen Band, cât și în cel mai mare turneu muzical naţional, Mix Music Evo, Emma Ştefan are noi proiecte. În fiecare miercuri, începând cu 2 octombrie, ea va fi amfitrioana unei petreceri incendiare de karaoke, într-un club din Centrul Vechi al Capitalei.
Pentru postul de gazdă sa maestru de ceremonii, aceasta este răsplătită cu 500 de euro, bani frumoşi pe care solista îi va încasa în fiecare săptămână, astfel că la sfârşitul lunii ea ăşi va rotunji conturile cu 2.000 de euro.

"Toţi cei care  vin în Black Jack Pub, vor avea parte de multă distracţie. Cei mai curajoși dintre spectatori vor putea să urce pe scenă și să devină vedete pentru o seară. Tot ce trebuie să facă este să ia microfonul în mâna, să cânte şi să se distreze", a spus Emma. Pe lângă job-ul de gazdă, Emma are planuri mari privind cariera sa muzicală, aceasta își pregătește în studio un nou single, cu care speră să rupă topurile muzicale.