Irinel a refuzat «mila» Monicăi

CLIIMA20121008_0044_1.jpg

Irinel Columbeanu este din ce în ce mai afectat de problemele financiare
Citeste tot despre: 

Joi va fi gazda unui eveniment grandios la care sunt invitate vedete de seamă ale Americii. Monica Gabor devine o figură tot mai cunoscută pe "tărâmul făgăduinţei", dar faima nu o împiedică să uite de Irina. Fosta doamnă Columbeanu i-a propus afaceristului de la Izvorani să vină împreună cu fetiţa lor în SUA, ba chiar s-a oferit să suporte ea toate cheltuielile de transport şi de cazare, dar a fost refuzată!

În timp ce Irinel Columbeanu se luptă în România cu falimentul, Monica Gabor înfloreşte pe zi ce trece în America, potrivit zicalei „roata se întoarce".

Mişcată de situaţia jenantă prin care trece fostul soţ din pricina datoriilor acumulate, diva de la Bacău a vrut să-i mai descreţească puţin fruntea şi l-a chemat împreună cu fetiţa lor pe „tărâmul făgăduinţei".

Monica Gabor este imaginea băuturii “Mr. Pink”

Acolo, mai precis în Beverly Hills, ea organizează joi un eveniment grandios de lansare a băuturii iubitului ei Mr. Pink, la care vor participa 650 de personalităţi printre care şi bogătaşi aflaţi în celebrul Top Forbes, oameni de stat, dar şi 250 de reprezentanţi ai presei internaţionale.

Vedetele serii care vor păşii pe covor roz vor fi copiii lui Michael Jackson (aflaţi la prima lor apariţie la eveniment după moartea tatălui), La Toya Jackson, Cindy Crawford, Lindsay Lohan, dar şi Cătălin Botezatu.

Monica Gabor l-a sunat chiar zilele trecute pe Iri şi i-a spus că îi pune la dispoziţie, atât lui cât şi Irinei, deplasarea cu avionul precum şi cazarea la cel mai luxos hotel din Los Angeles, însă a fost refuzată vehement de afaceristul de la Izvorani.

Toate aceste animozităţi afişate de fostul soţ nu-i provoacă ranchiună Monicăi, ba chiar vedeta s-a arătat dispusă să-i ofere sprijin fostului soţ, având în vedere situaţia financiară dificilă în care acesta se află.

„Sunt un om care uită repede răutăţile. Nu-i port pică, aşa că dacă într-o zi mi-ar cere să-l ajut, aş face-o fără să-i impun condiţii", a declarat Monica Gabor, pentru Click!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1