Irinel Columbeanu vrea să se însoare cu sosia lui Moni? Ce spune tatăl afaceristului

CLIIMA20110421_0029_1.jpg

Irinel Columbeanu ( Foto: Click! )

Irinel Columbeanu se afişează de ceva vreme cu o tânără de 18 ani din Cluj, Alexandra Hodiş. Cum pe degetul ei a apărut recent un inel, unii s-au grăbit să spună că afaceristul de la Izvorani se grăbeşte să oficializeze relaţia cu noua cucerire. Nimic mai neadevărat, susţine tatăl lui Irinel, Ion Columbeanu.

Bătrânul de 88 de ani susţine că Alexandra a venit la Izvorani pentru a o vedea pe Irinuca, fata de şapte ani a lui Irinel, de care adolescenta s-a apropiat în  vară şi cu care a rămas prietenă. Irinel nu are însă niciun plan de căsătorie cu fata de 18 ani.

"Povestea a început în vară, când Irinel a fost cu Irinuca la Mamaia şi fetiţei i-a plăcut atât de mult la mare, încât a stat acolo toată vara. Irinel mai venea la Bucureşti din când în când şi pe fetiţă o lăsa acolo în grija bonelor. Între timp, Irinuca a cunoscut-o pe această fată, Alexandra, care e în ultimul an de liceu, şi s-au împrietenit. Mai târziu, naşul de cununie al fiului meu, Matei Miko, a venit la Casa Vernescu cu un grup de fete de la clubul de fashion pe care îl are la Cluj (Transilvania Fashion - n.r.). Irinel a fost şi el acolo pentru că Irinuca şi-a dorit să o revadă pe Alexandra, şi presa a făcut din asta un caz. Fiul meu nu are nicio intenţie cu fata aceasta de la Cluj", a dezvăluit, pentru ziarulring.ro, tatăl omului de afaceri.

EXCLUSIV «Irinel mi-a promis că nu se mai însoară!»

FOTO EXCLUSIV Irinel Columbeanu a înlocuit-o pe Moni cu sosia ei

FOTO EXCLUSIV Uite cât de sexy e noua iubită a lui Irinel Columbeanu, doar în costum de baie

Irinel şi Alexandra, la un eveniment


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1